Může mi už konečně někdo vysvětlit, jak přesně nás Zeman chrání před islamizací?

3. 11. 2016 15:33:57
"Prezident Zeman je jediný, kdo nás chrání před islámskou invazí," slýchám velice často. Mohl by mi tedy někdo z uctívačů jeho kultu vysvětlit, jak? Zatím jej slyším jen blbě kecat.

Už je to nějaký měsíc, co vypukla tzv. migrační krize a na kontinent začali proudit uprchlíci ze Sýrie a zjevně i jiných zemí. V Bruselu se odhlasovaly přeslavné kvóty, ale k jejich plnění se jaksi nikdo příliš nemá. Nápor migrantů se mezitím zmírnil. Především však k nám nikdo ani nemíří a o pobyt v naší zemi příliš mnoho lidí nestojí. I přesto však neustále čtu a poslouchám o tom, jak je prezident Zeman jediným člověkem, který nás brání proti této muslimské invazi a islamizaci naší země. Všichni takoví lidé jsou mu právě proto schopni odpustit všechny další hříchy a nedostatky. Jsou přitom schopni vyjmenovat všechny jeho prohřešky, chování a vyjadřování, nerespektování soudu a dokonce, stejně jako Jiří Černohorský ve svém videu, jeho věhlasnou oposmlouvu. Ale to vše jsou mu schopni odpustit jen proto, že nás tolik hájí proti "diktátu" EU a islamizaci.

Je to asi takový jev, jaký můžeme sledovat i v Maďarsku, Polsku či na severovýchodě Německa. Když řeknu před Maďarem Orbán, tak začne zatínat pěst a nadávat, co za autoritativního grázla vydržujícího u moci jen jemu nakloněné lidi, a který okamžitě dokáže zbavit postavení kohokoli, kdo jej zkritizuje, je vlastně zač. Jakmile však dojde řeč na migrační krizi, jsou schopni jej až nevídaně velebit ze jeho odmítavý postoj a zbudovaný plot. Stejně tak můžeme zmínit PiS v Polsku, která se dostala k moci jen díky protimigrantským postojům a nyní si upravuje ústavu dle toho, jak se jim to zrovna zlíbí. A nesmím opomenout ani úspěchy antiuprchlické AfD, která chce sice udělat bohaté ještě bohatšími a chudé ještě chudšími, ale v nejchudší části Německa se ji podařilo téměř zvítězit. A stejně tak Zemanovi uctivači jsou schopní odpustit mu, ba dokonce nevidět, prakticky cokoli. Jako by najednou neexistovaly jiné problémy a strach lidem zakaloval rozum.

Byl to přitom právě jeden z našich předků - Milan Hodža, kdo v březnu 1938 pronesl: "Kdyby někdo chtěl sáhnout na naše hranice, budeme se bít a nebojíme se, protože jsme se nebáli již tisíc let." A my bychom nyní rozklepaní strachem před neexistujícím nebezpečím nejraději zalezli do ulit, obehnali kolem naší země plot (nehledě na to, jak by to s naší ekonomikou zamávalo) a jsme schopni naprosto ignorovat, že náš vyvolený spasitel naši zemi stále očividněji táhne na východ a odevzdává do područí Číny. Až neuvěřitelné množství lidí je mu pak ochotno věřit jeho pohádky o vlastizrádné pražské kavárně plné povalečů zahrnující lidi napříč republikou. To je kurde velká kavárna. Je však zajímavé, že právě člověk pokoušející se narvat všechny lidi s ním tak úplně nesouhlasící do jedné kavárny, se dnes na Slezské univerzitě v Opavě ohradil proti jakémukoli nálepkování a škatulkování. Zajímavé slyšet tohle právě od Zemana, ale neodbíhejme až příliš od tématu.

Především mi totiž stále není jasné, jak nás Miloš Zeman hájí před "nájezdy muslimských hord". Zatím jej slyším jen blbě kecat, ale skutek utek. Zatímco on, co by hlava ozbrojených sil, volal po vyslání armády na hranice, neudělal pro to vůbec nic. Až naše tzv. servilní vláda plnící tužby a přání Bruselu, poslala policejní oddíly na hranice a do Maďarska. Stejně tak před OSN už dvakrát sice hřímal o nutnosti boje proti terorismu a vyhošťování imigrantů do Libye, ale diplomatické kroky v tomto směru nepodnikl vůbec žádné. A tak mezitím, a bez jakéhokoli Zemanova přičinění, ta věčně proklínaná a neschopná Unie vyjednala navracení uprchlíků do Afghánistánu, kancléřka Merkelová měla dojednat navracení uprchlíků do Nigérie a Iráčané a Kurdové podporování americkým letectvem zahájili osudový úder proti IS u Mosulu.

Takže může mi už konečně kdokoli z vyznavačů Zemanova kultu prosím objasnit, jak přesně nás chrání před tou islámskou invazí? Islamofóbními výroky a strašením lidí? Ty jsou určitě stejně tak účinné, jako jeho volání po preventivním zastrašení Ruska. Nebo si chce tento gaučový generál prostě jen svými výroky zajistit podporu svých ovcí, kterým jen říká to, co prostě chtějí slyšet, aniž by cokoli vykonal? Bylo by to jemu typické. Vždyť když si myslel, že většinová společnost bude jeho milované Rusko odsuzovat za jeho kroky vůči Ukrajině, tak nejen že volal po preventivním odstrašení, ale dokonce i veřejně pochválil hoteliéra, který odmítl ubytovávat ruské občany, pokud se dobře pamatuji.

Autor: David Wiltsch | čtvrtek 3.11.2016 15:33 | karma článku: 29.69 | přečteno: 1162x

Další články blogera

David Wiltsch

West Highland Way. Skvělý způsob, jak poznat kus Skotska.

Chceš poznat kus Skotska a nevyhodit za to majlant? Zkus se vydat na West Highland Way, která patří k nejkrásnějším trekům v Evropě a je nejoblíbenější dálkovou trasou ve Skotsku. Sám jsem letos přešel celé Skotsko téměř bez pěněz

18.2.2024 v 16:01 | Karma článku: 14.54 | Přečteno: 264 | Diskuse

David Wiltsch

I zrádní zbabělci z Mnichova jsou vedle Andreje Babiše odvážní hrdinové

Češi jsou ublížený národ a přístup světa v roce 1938 berou jako největší křivdu historie. O to překvapivější je, kolik jich nyní přeje stejný osud Ukrajině a jak moc preferují kandidáta, který by zrazoval spojence bez mrknutí oka.

23.1.2023 v 15:46 | Karma článku: 30.05 | Přečteno: 607 | Diskuse

David Wiltsch

Z DISKUSÍ S TZV. "VLASTENCI" A SLUŠNÝMI LIDMI:

Pokud mi něco současná situace na Ukrajině opravdu připomíná, tak události roku 1938 mezi Československem a Německem. Rád se tedy pouštím do diskusí s tzv. vlastenci a slušnými lidmi a nepřestvám se divit.

14.10.2022 v 15:58 | Karma článku: 27.48 | Přečteno: 796 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 48 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 103 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 12.93 | Přečteno: 169 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 12.21 | Přečteno: 318 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 32 | Diskuse
Počet článků 150 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2012

Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...