Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M65i91l58a39n 81K84e82s71l

25. 9. 2016 21:38

Ne všichni berou to,co je napsáno v blogu i v diskusi k němu moc vážně.Vždyť ,co se v nich člověk převratného dozví.Člověk si přečte jméno autora a je mu jasné-ten bude murovat na Putina,ten na Rusy jako kolektiv ,ten na Zemana či Trumpa atd.Málokdo má takový sicflajš,aby dočetl každý článek do konce ( na příklad i tento).Proč se tedy moc zdržovat.Možná,že se objeví někdo jiný s neotřelými nápady.Jsou i tací,kteří jsou spokojeni,že je někdo sprdne.Na příklad po šedesátiletém manželství nemáte se už doma o čem přít,tak provokujete tady.Na konec to člověk zrekapituluje a když zjistí , že je nacista,fašista,komunista, a mnohonásobný všelijaký fob jde v klidu spát.

2 0
možnosti
Foto

Na Sputniku, jenž skoro vůbec nečtu, zdrojuje dobře Pepe Escobar, jenž k nám není překládán, a zaměřuje se především na Střední Asii. Sputnik International nemá špatné rozhlasové pořady např. s Thomem Hartmannem, Maxem Keiserem atp. V pořadu Brave New World vystupují vědci, profesoři ze zahraničních univerzit a zabývají se tam výzkumem mozku, DNA, otázkou svobody vůle atp. Je to ale dost krátké, tak na čtvrt hodiny. Tištěné zprávy, jež zde vychází, budou pravděpodobně hodně pokroucené. Zavádějící informace poskytuje ale často i Fox News. Čtu spíše Guardian, DW, OpenDemocracy, Common Dreams, Alternet atp. Občas New York Times n. Washington Post, The Atlantic, ale nedá se to stíhat dohromady. Pokud je článek špatný, taky ho nedočtu dokonce, ale nikdy jej nešířím dál.

3 0
možnosti

J14a80r46a 47R74a87n33k

26. 9. 2016 0:19

Asi tak, jak Petro pisete, myslim, ze krome Sputniku cteme stejne, FOX a RT se od urcite doby vyhybam, jsou stejne spatne kvality. Autorovi R^

1 0
možnosti
Foto

1. Grafomany nikdo číst nebude. Jak to vypadá: ideálním příkladem je tento váš článek.

2. V jednom americkém filmu zazní klasická věta: "Lidi čtou jen titulky."

Smiřte se s tím. I kdybyste objevil teorii života, v té haldě písmenek ji prostě nikdo hledat nebude.

1 0
možnosti
Foto

;-) Není čtenář jako čtenář. Leckteré ptactvo sotva jen přelétne, pokud vůbec, ovšem cvrliká fest. Jiní pak už jen ten ptačí produkt trousí. Holt, mnozí si jen s titulky vystačíR^ A jak;-D

0 1
možnosti

J83i37r84i 66V23r86a76b91e43c

25. 9. 2016 17:19

Presne jste popsal typicke ceske volice. Proto to je, jak to je a mame toho "geniusa" na Hrade.

2 2
možnosti
Foto

;-D Nezapomněl jste na nikoho8-o?;-D

1 0
možnosti
Foto

Četl jsem, ba i karmu dalR^ Ač máte pravdu, lidi nepředěláte:-/ Nemluvě o tom že kde kdo z ,,tvůrců" s tím přímo počítá. Nadpis a ,,perex" dělá své, stejně tak jako mnohdy i jméno autora. Pro vydavtele je klíčová návštěvnost. Tudíž i pro tvůrce. O těch placených ani nemluvě. Jojo. Jak pravil už J.W. v jedné z forbín:,,Lidi sou lidi". A M.H. na to: ,,TO BY SE MĚLO TESAT"!;-)

1 1
možnosti
Foto

Forbina Tezke Barbory, pokud se nepletu :-)

1 0
možnosti

Autore, jistě komenty jsou všelijaké. Ale podle ústavy se může k článku vyjádřit orpavdu každý a o tom to je.

0 0
možnosti
Foto

Já to právo ale nikomu neberu ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/