Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Zapomněl jste zmínit Sobotkovu neuvěřitelnou schopnost žvanit monotónně půl hodiny a přitom nic neříct. Pravý teflonový politik - tvárný v názorech, plující s hlavním proudem a v závěsu za parníkem jménem Tit..., teda vlastně EU.

2 0
možnosti
FS

Tak v zásadě pravda,až na urážku prezidentovy vizáže,to jste asi krasavec,tím jste se dost shodil.

2 1
možnosti
Foto

Já a krasavec. Takový opičák, to určitě. ;-D Sám pan Zeman se nechal slyšet, že kdo si umí udělat legraci ze sebe má právo si ji dělat z druhých. Proč bych tedy nemohl? Pokud to uráží, tak se prosím koukněte, kolik lidí pozurážel on sám ;-)

0 0
možnosti
DR

Vcelku se s tím dá souhlasit. Jen jsem si všiml, Dienstbier není ministr spravedlnosti, tím je Pelikán za ANO.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za poznámku, už jsem to napravil :)

0 0
možnosti
VM

V57á67c46l74a48v 75M57a89c25h

17. 10. 2016 22:49

máte tam překlep, správně mělo být: "státník zcela mdlého rozumu"

0 0
možnosti
LC

Popsal jste to docela dobře. Moje poznámka ... Sobotka je produkt výchovy v sociální demokracii, která se po celou svoji historii chovala tak, jak se v koncentrované podobě dnes chová Sobotka. V časech klidu to jsou dobré vzorce jednání. Jenomže v historii států jsou i chvíle (a taková, jak mně připadá, je zrovna v této době), kdy je třeba se rozhodnout jednoznačněji (a nepodsouvám jak, ale nějak). Hrát pořád betla vás nakonec dovede do pekel.

5 0
možnosti
FS

Velmi dobrý rozbor situace - také to premiérovi nezávidím. Nejhorší na tom je, že situace se bude pro premiéra Sobotku stále zhoršovat. Dá se očekávat mohutný nástup pana prezidenta k útoku na ty zlosyny, co jej před patnácti léty nezvolili prezidentem. Má čas a bude se tomu určitě věnovat s ještě větším úsilím než dosud, čas a pomstychtivost narostla i u dvou největších podrazáků z řad vedení socanů, kteří nebyli zvoleni do funkcí (a přišli o statisícové měsíční platy). Je to zřejmě poslední možnost na krutou pomstu, a velkou příležitostí budou sjezd socanů i výběr kandidáta na prezidenta. To bude tajných i veřejných schůzek prezidenta s tzv. mydliči schodů (viz zmínku o těch hlavních v příspěvku autora blogu)......

6 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/