Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV
Foto

R^ Jde z toho smutek, česká diplomacie ke dnešnímu dni má co napravovat, vysvětlovat... Proč se na hradě tolik bojí velkých duchů, bojí se snad srovnání?!!

2 0
možnosti
MS

Dobře jste to sepsal. R^R^

Jsem zvědav, zda Zeman zítra něco plácne na téma kauzy Brady. Pokud ano, tak to bude nejspíš nějaký sarkastický bonmot, kterým znovu rozjitří emoce. Tak rozdělit společnost se dosud nepodařilo žádnému českému politikovi. :-/

4 0
možnosti
JH
MM

Za tento článek karma. R^

6 0
možnosti
PK

Vážený autore, plně s Vašimi slovy souhlasím, ale jako věčný rýpal a nespokojenec si dovolím malou výtku Vaším směrem... " ...jak opět tvrdí ten Váš arogantní Blbčáček..." Vyhněte se takovým a obdobným výrazům. Kritika - i když oprávněná - se dá dělat mnohem slušněji a člověk nemusí zrovna podléhat móresům, kterým fandí pan Zeman a jeho přívrženci...

Ale i přes mou výtku Vám dávám karmu... mimo jiné, že jste svá slova podložil i příslušnými odkazy... a dovolím si zde přidat ještě jeden, který by Vás mohl zajímat a která jistě nepotěší příznivce pana Zemana, kteří jsou zároveň i příznivci referenda: http://www.psp.cz/eknih/1990fs/slsn/stenprot/020schuz/s020006.htm

0 0
možnosti
Foto

Ja chtel puvodne napsat blb, Ale nakonec sem se mirnil ;) a dekuji za odkaz :)

0 0
možnosti
FV

Většinou mám z Emana a jeho nohsledů jen srandu, ale tohle už je fakt moc. Takže souhlas. R^

3 0
možnosti
JV

J20i11r18i 30V92r83a47b74e26c

27. 10. 2016 16:35

Ja jsem taky zhnusen hradem a jeho klikou!!Jako kazdy slusny clovek

KarmaR^R^R^

4 0
možnosti
Foto

J40a78k31u57b 17R45o59t31h

27. 10. 2016 16:31

Asi má první karma vám. R^

1 0
možnosti
Foto

Musím upřímně přiznat, že jsem vás moc ráda neměla. Doteď! Karma jako hrom :-)

5 0
možnosti
Foto

A vite ze se Vam nedivim, kdyz kouknu na nektere sve starsi clanky ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/