Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H55a90n40a 40V78l95k27o30v71á

29. 10. 2016 12:17

Ne, o tu medaili skutečně nejde. Jde o zviditelnění křesťansko demokratického politika, z něhož se během noci stala mediální hvězda. Prezidenta Zemana jsem nevolila a jeho chování (nejen) v této kauze považuji za hnusné a (ovšem) předvídatelné. Nicméně to jak se z pana Hermana stal náhle "posel pravdy" a vozí svého stařičkého strýce (při vší úctě k jeho stáří a osudu) jako cvičenou opičku po ČR se mi zdá také nevkusné.

Již před několika dny napsal pan Nožička ve svém blogu, že nechápe proč ten pokus o vydírání prezidentem neoznámil pan Herman veřejnosti hned jak k němu došlo, ale počkal si až jestli strýček tu medaili přece jen nedostane. Nechápu to též a spíš než boj "za pravdu" v tom vidím politické hrátky, v KDU-ČSL tak oblíbené.

2 0
možnosti
Foto

Opět karma. Mě by zajímalo, kolik z dalších vyznamenaných znají ti, kteří poukazují na to, že pana Bradyho doteď nikdo neznal. Počítám, že oni sami znají tak maximálně Hůlku :-)

2 2
možnosti
LC

Jo, o tu podělanou medaili tu opravdu vůbec nejde. Je to jen dobrá příležitost pro karlíkův team. A to říkám, ač považuji ty hradní hrátky, tiskovky a prohlášení za těžkou trapárnu.

2 1
možnosti
MK

RvRvKdyž už jste tam vrazil to video, počítejte kolik je tam knížecích volebně neúspěšných pohrobků. To oni od samého počátku rozdělují společnost a není potom divu, co z nich leze za slovíčka.8-o

5 2
možnosti
JL

Nelíbí se mi, jak často jsou příznivci Zemana v ČR, Hofera v Rakousku, Trumpa v USA a brexitu označováni druhou stranou za zkrachovalce a neúspěšné lidi. A naopak druhá stana sama sebe považuje za demokratickou a pokrokovou elitu. Jednak mi to připomíná komunistickou propagandu o zkrachovalcích a zaprodancích, a tu by asi demokratická elita přebírat neměla. A ještě si říkám, jak je možné, že po tolika desetiletích demokratického mírového vývoje lze v zemích jako ČR, Rakousko, USA a UK polovinu obyvatel označit za zkrachovalce. Neznamenalo by to, že kapitalismus s demokratickým základem nedokáže pro polovinu obyvatel připravit prostředí ve kterém by dokázali uspět?

6 0
možnosti
Foto

J29a78k84u69b 47R84o48t54h

28. 10. 2016 19:19

A vida, už jsem vám dal druhou karmu. V jednom týdnu. R^

2 0
možnosti
PR

Božínku, ještě že jste nedostal ten metál vy.

3 0
možnosti
JR

J11a53n 29R75á32ž

28. 10. 2016 17:25

Zeman nás připravuje o svobodu? To je taková pitomost, že se to nedá ani komentovat.

O svobodu nás připravují neziskovky a vládní politika, nikoliv Zeman. Je hodně důvodů jak si o Zemana otřít ústa a Zeman nás novými důvody zásobuje každý den, ale mohl by mi pan autor naznačit, jak nás politik, bez jakýchkoliv pravomocí může připravit o svobodu?

13 2
možnosti
PP

Milý Jene, chyť si zlatou rybku a přej si být na tři dny obyčejným Číňanem. Ony tě potom ty kecy přejdou.

2 5
možnosti
JV

J55i96r81i 69V35r81a22b30e44c

28. 10. 2016 16:08

Jen 18% zoufalcu veri Hradu !!!!!!

2 3
možnosti
Foto

Jen tolik gramotných?

„Volal mi pan Forejt s tím, že bych možná mohl dostat od prezidenta medaili, ale není nic jisté. Chtěl ode mě pouze jakýsi předběžný souhlas, zda bych v případě prezidentova kladného rozhodnutí medaili udělit takové ocenění přijal. Na to jsem samozřejmě řekl, že ano. Vše z jeho strany bylo podáváno tak, že možnost ocenění je ve fázi úvah a zvažování. Po nějaké době následoval další telefonát od pana Forejta s tím, zda jsem skutečně rozhodnut případné ocenění přijmout. Má odpověď byla, že jsem rozhodnut. Teprve poté následovalo písemné oznámení, že medaili dostanu, a součástí toho byla i pozvánka na ceremoniál s přílohou, kdy přesně přijít, kam přijít, jak být oblečen, kolik známých a příbuzných si mohu vzít s sebou. Před tím dopisem jsem nevěděl, zda medaili opravdu dostanu, pan Forejt se vždy držel toho, že vše je v kategorii úvah,“ sděluje Srp bez zaváhání."

( předseda Jazzové sekce a někdejší politický vězeň Karel Srp)

10 1
možnosti
Foto

Ano, čest, morálka a slušnost dostaly na frak.

Protekce, zneužití moci, donášení, porušování dohod, ..... pan Heman je šikula, jen co je pravda

4 6
možnosti
Foto

Plus ani mínus, Váš příspěvek, Martino, je bohužel napsán tak, že z něj nelze jednoznačně usoudit, myslíte-li to vážně či ironicky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/