Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Jestli chcete volit ČSSDje to váš problém.Oni ty strany jsou pomalu všechny stejné.Ale to co předvádí pan Sobotka,který navíc zradil svou stranu svím přístupem k církvím je do nebe volající.Navíc je dokázáno,že se pomalu spojuje s TOP9 a začíná se spojovat i(proti Babišovi) se stranou která byla vždy ohebná KDU-ČSL i přes malý volební výsledek s toho dokážou těžit.Babiš jim utíká je nejlepší s garnitura ministrů financí že naše rep. je v plusu je jeho zásluha né Sobotka ,který rozdává.Babiš bere svou funkci jako služu lidu.Lidé slyší na zvýšení důchodů i když to bude jen kosmetické.Asocani teda Sobotka a ta jeho strana si myslí,že toto stačí .Musí nějak lidi naladit i když neznají detaily.Oni chtějí volby vyhrát tak to prostě přibarvují .Občané,ale neví co zatím je.Jenom faleš.

6 1
možnosti
Foto

Všude byl, všemu rozumí (včetně ústavy) a všechno zná! To může znamenat jediné - Jiří Dienstbier na Hrad!!!

3 0
možnosti
Foto

Nějak mi ty vaše úvahy o Sobotkovi coby zdatnému politickému šachistovi připomněly film Byl jsem přitom. ;-)

4 0
možnosti
SS

Zdravím,

aniž bych chtěl jakkoliv hodnotit Váš článek či zdejší diskuzi, zkuste se podívat na vlákno Jana Tona, jež reagoval na příspěvek Denisa Humla, kde naleznete i můj rozbor a možná získáte další pohled, jež se ale shoduje do nějaké míry s Vaším nadpisem)

http://zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A170506_091200_domaci_jkk&vlakno=84504035

0 0
možnosti
SS

Politika je v podstatě šachová partie a stěží lze vlastně i říci, že politici šachisty nejsou. Můžeme tak tedy spíše specifikovat vlastnosti šachistů dle našich hypotéz, kdy výklad těchto vlastností může být různý od naivního šachisty, váhavého, stratéga až po manipulátora, aj.

1 0
možnosti
MK

"který se zjevně rozhodl obětovat vlastní kariéru i dobou pověst pro jen pro dobro státu

Zdroj: http://wiltsch.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=602686";

To jste tedy hodně najivní.....

1 0
možnosti
JL

Naprostý souhlas !!!, začínám si premiéra vážit, bezvadná sehraná šachová partie, jinak to nešlo, úžasný pocit jak hrad náhle znejistěl, skvělá práce !!!

5 9
možnosti
MK

;-D;-D;-D ste se díval na jiné zprávy,ne?

10 0
možnosti
MB

Nevím, jestli je Sobotka geniální šachista, který dokáže plánovat několik tahů dopředu ...nebo jen šikovný stratég, který dokáže pružně reagovat na vývoj situace.. ale musím (ač nerad) uznat, že se mu podařilo Babiše i Zemana pěkně vyšachovat.

Sobotka klame zjevem. Vypadá a působí jako neškodný jeliman... ale má za ušima a když je potřeba, dokáže být i tvrdý. Tohle Zeman podcenil a teď si ho Sobotka povodí jako vydrážděného býka až se ho Zeman bude pokoušet zašlapat do země dalšími naschvály..

9 4
možnosti
Foto

Mně Sobotka připomíná spíš potkana, který zaútočí, když je zahnán do kouta.

9 1
možnosti
JS

Pan Sobotka je zvyklý, že může žvanit v EU a opačně doma. Neuvědomil si, že mluví pouze doma, takže jeho obraty většina pozná jako žvanění.

5 3
možnosti
DB

je naprosto legitimní vidět věci tak, jak je vidíte vy...jenže ve skutečnosti je to úplně jinak.....Sobotka byl oficiálně na hradě, kde oznámil, že demisi podá písemně..a pak to neudělal....Sobotka národu vysvětloval, že nesmí dát padáka Babišovi, protože by z něj udělal MUČEDNÍKA, no hned druhý den podal návrh na jeho dovolání, tedy chce z něj udělat mučedníka....

Problém vysoké hry je, že si musíte stát před národem za svým a nesmíte měnit názory podle toho jak právě zafouká vítr...proto je nutné mít VIZI, za kterou vysoký politik jde a , a za další trapné hrátky na úrovni mateřské školky, si musí umět provést za zavřenými dveřmi a ne je veřejně ventilovat národu.....národ musí vidět jasné vedení jedním směrem a ne jednou tak a jednou na druhou strnu a pak dle nálady...Sobotka to nezvládl.....a to na celé čáře

11 5
možnosti
PT

P14e31t26r 34T23o27m64e22k

6. 5. 2017 11:29

Sobotka to zvádl náramně, o čemž svědčí reakce postižených, které jsou reprezentovány kvičením Ovce.

8 5
možnosti
TK

1. Sobotka není hloupý, opravdu tuto část partie vyhrál, ale je naivní myslet si, že je pro nás výhrou. Je to nebezpečný eurohujer bez vlastního názoru, který otáčí názory jak se mu hodí (nemám na mysli demisi, mám ma mysli například veletoče koho zdanit, kdo je střední třída, sliby že daně sníží všem a současně všechny dávky zvedne..). Je to sociální inženýr a člověk, který touží po moci a lidi jsou pro něj jen statistické položky.

2. V 7 hodin ráno skutečně není čas na jednání, ať to vyjádřil vystresovaný starý pán jakkoli hloupě.

2 1
možnosti
PK

ad 2.naopak v 7 je skvělý čas na jednání..

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/