Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jednobarevné vidění. A tolik nenávisti mě odpuzuje.

1 2
možnosti

Bára Štěpánková a další jsou jak si mimo. Odvolávají se na minulý režim ale to v dnešních podmínkách prostě nejde.

V minulém režimu byly jasně rozdané karty na jedné straně KSČ a na druhé straně lid ...

Dnes je to mnohem složitější neboť zde není jedna strana a jeden nepřítel, ale je zde skupina zájmů a v tom je těžké se vyznat, neboť každá tato skupina má vlastní zdroje, vliv, media, advokáty,vliv na policii, soudy ... a je to vlastně roztříštěný stav bývalé centrální moci, která byla jasně čitelná.

I tohle je demokracie.

Zde je jednoznačné že nelze postupovat a myslet postaru, zvláště když je zde informační trh internet, prostor pro manipulace, kde už manipulace směřují k vlastním blízkým a rodině.

Zde je potřeba se učit jak já říkám informační a časové inteligenci, tedy sledovat jak s daným tématem a v jakém formátu a množství pracuje dané medium, v jaké používá fotografie dotyčného, jak pracuje s tématy, zdroji, jestli neagituje atd.

Lze říci že jsme vstoupili do nové doby, která je nečitelnější a o to více tlačí na rozvoj informační a časové inteligence, nebýt pasivní a pasivně přijímat informace a co více neprojektovat do toho stigma minulosti, totality, neboť dnes je to o zájmových skupinách.

Jediné co tyto happeningy dokázaly je rozdělit společnost a stranit jedné mocenské skupině, tedy vlastně podpořily totalitu, na ose ODS, ČSSD, TOP09 a jejich mocenského pozadí.

1 0
možnosti

Nejak si nejsem jist, zda ty kauzy jsou oprvdove, nebo CSSD fake.

1 1
možnosti
Foto

I87v93a70n 60M39a76r29e28k

11. 5. 2017 15:48

. . . . . . . ."Lidi to zvedá" ? . . . . . . . Jak koho p.Wiltschi, mluvte raději jen za sebe, mě např. zvedají úplně jiné události. R^

A propos, těch fotek je poněkud málo . ;-(

2 1
možnosti

Karma.Díky za foto a ihformace z místa dění.R^

6 2
možnosti

Jestli to měla být osvícená demonstrace tak by od vállu měly odstoupit obě strany. Na místo toho to je voda na mlýn těch jež rozpoutali tuto krizi a jsou hlavním problémem české politické scény a kdo mohl poslouchat včera parlament, tak bylo jasné vidět o co jde. Je vidět že nám chybí občané jež umí myslet ve složitostech věci a to že politika a život je vlastně šachová partie. Babiš z psychologického hlediska zviditelnil a nechal zviditelnit současný a minulý stav naší politické scény a co dovede rozpoutat kvůli 12%. Před Babišem zde byla politika verze 3.00 kdy se to pokoušeli změnit malé strany, hnutí a jak dopadly ? Třeba věci VV Bárta a zde opět odposlechy slečny Kočí,co ODA ... .Ponaučení z tohoto je politika verze 4.00, vstup miliardářů do politiky, i z toho důvodu že zde řádila a řádí insolvenční mafie. Zde vznikl i základ 10 tera jak zabránit opakování situace z politiky verze 3.00, zde mít alespoň jeden celoplošný deník a známost politického pozadí a být finančně nezávislý atd. Co je dnes jasně už čitelné a odsová Babiše na druhou pozici je potřeba vypořádat se s minulostí a opoziční smlouvou na půdorysu ODS, ČSSD, TOP09, zajímavé že mlčí jejich členská základna, není zde vnitrostranické diskuze a jiné názory, to říká hodně o demokracii v těchto stranách.Další demonstrace by měla jít tím to směrem. Pokud se to neudělá už nikdo soudný do politiky nepůjde, politika se neobrodí a nevznikne nové politické prostředí, kde už osoba Babiše neobstojí, neboť je vlastně produktem doby a současné a minulé politické scény. Prostě jste sedli na lep ... Kdo úkoluje ČT, kdo Novu, kdo novinky.cz. Naučte se prosím informační a časové inteligenci, tedy pracovat napříč to co píší deníky, jak pracují s tématem, jak se tam a kde objevuje dané osoba, jakou k ní dávají fotografii, jak o ní píši, jestli jednostranně. Naučte se sledovat i sociální sítě a tím pádem vnímat pozadí

2 0
možnosti
Foto

No myslím že toho sleduji tolik, že mi pořádně nezůstává čas na jiné aktivity, ale i to co píšete jsou větičky k zamyšlení. Konečně nějaký názor, se kterým se dá dále pracovat. Děkuji ;-)

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS