Diskuse

Zákaz kouření - největší katastrofa v českých dějinách od porážky na Bílé hoře

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Když jsem ještě hulil jako prokopnuté kamna a zakázalo se kouření ve všech vlacích a posléze i na perónech, nedokázal jsem si představit, jak přežiju několikahodinovou cestu do Prahy. A kupodivu jsem to přežil ve zdraví a navíc jsem na poradě nesmrděl, jako kdybych na ni dorazil z nějakého pajzlu. :-)

0 2
možnosti

Blog závislého kuřáka.

0 2
možnosti
Foto

Jaký matky s dětmi na ulici??? Vždyť všichni zakazovači tvrdili, že budou právě v těch hospodách, když se tam nebude kouřit. Vyhnat z ulice a zahnat do hospod. A povolení k odchodu až hodinu před zavíračkou! ;-D;-D;-D

5 1
možnosti
MS

U nás jeden z nejoblíbenějších restaurantů preventivně skončil s kouřením už v lednu a žádné zemětřesení se kupodivu nekonalo. Hučelo to tam úplně stejně jako předtím, a to měli kuřáci v zimních měsících mnohem horší podmínky než dnes, kdy mohou využít venkovní posezení.

4 1
možnosti
JT

J79i92r96i 32T16i56c47h45y

5. 6. 2017 19:45

Nechci byt vulgarni, tak radeji nic nerikam. Pisatel by se mel podivat do USA a Kanady, kde zakaz kouireni jiz existuje desetileti, vse dobre probiha, vcetne hospod, jsou plne. Ve Vancouiveru je dokonce zakz koureni v parcich a na plazich. Bohuzel, prichazi nova vlna, podporovana vsemi zhnilymi slozkami spolecnosti, to je koureni marihuany, coz znici uspechy likvidace kolureni za poslednich asi 30 let.

2 3
možnosti
Foto

Lidé jsou ovce, takže nakonec si zvyknou. Tím olupováním skrze daně jste to fakt rozštípl.

1 2
možnosti
MS

To máte pravdu. Lidi jsou tupé ovce a tak budou do krve bojovat za svou svobodu vyhazovat měsíčně do vzduchu minimálně 2 tisíce a platit (vašemu nenáviděnému) státu šílenou spotřební daň za to, aby mohli být i nadále otroky své závislosti. :-)

4 2
možnosti