Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdo nebude páchat atentát na hlavu státu jen tak pro nic za nic a atentátem na "naši" hlavu státu nezíská nikdo nic, takže je zbytečné dělat z toho takové melodrama.

0 0
možnosti

Ochranka je ochranka!

Ale položil jste si otázku, proč ta Ukrajinka byla ochotna obětovat dva roky svého života v base, aby zabránila zvolení Miloše prezidentem?

:-)

1 0
možnosti
VV

Vite pane Simku, za Protektoratu ci v dobe vlady strany co mela vedouci ulohu, hrozily za mnohem bezvyznamejsi akce daleko horsi tresty.

A opravdu mne udivil ten vyneseny trest. Snad na tom to ceske soudnictvi jeste neni tak spatne.

0 0
možnosti
LJ

Já jsem překvapeně zíral, že prezident vstoupil do místnosti, ve které byla osoba, která tam na něho čekala. Nikdo předem neprověřil, kdo tam je kromě volební komise, zda někdo není skryt v nějakém koutě... Jsme stále ještě amatéři.

2 1
možnosti
LB

My ne! To je vizitka práce Hradu a kancléře. Za Václava Havla byly tyto záležitosti na vysoké profesionální úrovni.

1 0
možnosti
JK

Ale dokážete si představit ten malér, kdyby ji zastřelili?

0 0
možnosti
Foto

To také není ochranka, ale transportní služba

13 0
možnosti
JV

J25i82r14i 75V42r94a16b10e78c

14. 1. 2018 13:32

Pane Matuška ;-DR^To sedí;-DR^

4 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/