Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Já myslím, že jste to trefil: dejme republice dobře oblečeného panáka, aby se alespoň vizáží a profesurou podobal Masarykovi. K těm hlubokým filozofickým myšlenkám se možná, pod vlivem naředění evropského naturelu africkými a arabskými obohacovači, za deset let dostane.

0 0
možnosti

Slusneho presidenta samozrejme teto zemi preju. Ale nechapu to ste vyroci neexistujici republiky. tu si panove Meciar a Klaus rozdelili mezi sebou, neexistuje! Neni co oslavovat!

0 0
možnosti
Foto

Slušnost ani důstojnost nejsou vůbec podstatné a relevantní vlastnosti pro prezidenta. I slušný a důstojný prezident může podporovat ilegální imigraci, omezování státní suverenity a spolupracovat s lidmi jako je Schulz nebo Macron.

6 0
možnosti

Chcete říci, že vám víc hoví neslušný prezident, který bude spolupracovat s lidmi jako je Putin nebo Si Ťin-Pching?

2 5
možnosti

Ano pan Drahoš je jedním z těch představitelů, kdo v EU včele nejvyššími jejími představiteli indoktrinujíí mladou generaci ideologií multikultarismu u nás i v Evropě, která stále pokračuje, a nezdá se, že by se kolektivisté rozhodli ji ukončit. Lze tedy v budoucnu čekat jeho rostoucí vliv a lze se oprávněně obávat, že svými destruktivními účinky se může vyrovnat těm doposud nejhorším společenským vizím ze kterých vychází.

Multikulturalismus je odnož německé filozofické tradice. Jedná se o pokračování filozofie, ze níž ne náhodou vyrostly ty doposud nejhorší společenské teorie – marxismus i nacismus. Současný multikulturalismus je jejich filozofickým příbuzným. Vychází ze skeptické teorie poznání, jde však mnohem dál. Jeho ideály kulturní rovnosti, morálka sebeobětování ve prospěch primitivismu, rasistický ideál pestrosti, to vše dohromady míchá v postmoderní ideologický koktejl zoufalého nihilismu, který cíleně brání sebezáchovnému rozhodování. Je to přísně kolektivistická ideologie s naprosto šílenou společenskou vizí života centrálně řízeného ovládající elitou. O popularitu mezi širokou veřejností se mu stará ublíženecký emocionalismus a předstíraný boj proti rasismu. Protože indoktrinace mladých generací touto ideologií u nás i v Evropě stále pokračuje, a nezdá se, že by se kolektivisté rozhodli ji ukončit, lze tedy v budoucnu čekat jeho rostoucí vliv a lze se oprávněně obávat, že svými destruktivními účinky se může vyrovnat těm doposud nejhorším společenským vizím.

3 0
možnosti
Foto

To je pěkný nápad s tím dárkem k narozeninám. R^

Tak ať vám to vyjde.

0 0
možnosti

Ano jsem pro. A tak pojďte se mnou volit pana Zemana, kterému mozek funguje stále briskně, ač jeho tělo poněkud chátrá.

Ale to není na překážku.

8 4
možnosti
Foto

Asi jste pořádně nečetl o co jde co?

1 1
možnosti

Voliči rozhodli, že prezidentem bude buď provýchodní buran nebo probruselský želé, to jste ještě nezaregistroval?

4 0
možnosti

Měli by být 4 kandidáti.

Chybí nám teď ti proseverní a projižní...

3 0
možnosti

Masar\yk, to byl kult osobnosti jak vepř.

0 3
možnosti
Foto

Kolik gulagů kvůli tomuto kultu vzniklo? Kolik mrtvol má na svědomí? Řekl bych, že má na svědomí jen chrochtající vepře.

1 0
možnosti

Prezident je jenom na 5 let, Zeman možná i na míň. Raději vydržím tu dočasnou ostudu (i když mi to někdy spíš připadá jako zábava - o nic vážného nejde), než když Drahoš bude tlačit na "solidaritu" s EU a s uprchlíky a zaděláme si na bezpečnostní problém + zatížení sociálního systému už na furt. Trochu přemýšlet, kde jsou ty skutečné hrozby

11 3
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/