Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J73i49ř26í 68L74i82b28e61r

28. 5. 2018 9:27

Přesně tak! Karma R^

0 0
možnosti
RP

Označíme ho za rusofila a je vymalováno. :-)

Pane téměř celý život jsem poslouchal jak je ruská kráva náš vzor. Bože jak já se těšil na svobodu a taky se o to snažil. A dnes mi podobní polomozci vykládají, na základě svého vzdělání co si mám myslet. A ten člověk má 3 roky Karlovy univerzity, fakulta filozofie, obor gerontologie či politické filozofie, tedy někdo, kdo je na tomto světě úplně zbytečně.

Teplouš co se živil jako pornoherec mě učí o evropských hodnotách a že to co přijde ze západu je to jediné správné. Další úchyl co se po bordelech nechá bičovat vede Brno. Tito lidé,bez mozku, ale i bez studu, si myslí, že nemám oči, abych viděl, že nemám uši abych slyšel že nemám rozum, abych si udělal vlastní názor.

Ameriku vede nacista, který otevřeně vyhrožuje zemím, které neskáčou jak on píská, válkou. Ukažte mi ve vedení Evropy jediného, kdo má všech pět pohromadě. Od gerontofila, až k přiblblé svazačce mi všichni říkají co je správné si myslet a jediná práce co je po nich vidět, jsou společné hajzlíky, cenzura všech médií, buzik s arabem co ti vychovávají děti a Evropa je plná vrahů.

A pak se divte, že jsme hrdi na Zemana, závidíme Orbána a smekáme před Putinem. Na to nemusím být rusofil. ;-D;-D;-D

0 3
možnosti
Foto

J57a37k74u71b 50R47o40t56h

24. 5. 2018 18:17

Teplouš, úchyl, nacista... Vidím, že o svých nepřátelích, kteří mimochodem nejsou mí přátelé, máte jasno. :-/

4 0
možnosti
PK

Opravdu nechci společnost jednotnou a nerozborně semknutou, to je hrůzná představa. Demokracie je totiž zřízení, které funguje, když se lidé naučí inteligentně řešit spory. A demokracie je založena na svobodě vyjadřovat odlišné názory, čímž vznikají ty spory. A chceme-li tu spolu žít, musíme se naučit je řešit. A ne jen lhát a urážet, jak to předvádí „předlistopadový lidový demokrat“ Kalousek. (autor Signatář Charty 77, Jan Schneider pro ParlamentníListy.cz)

Nechápu proč i vzdělaní lidé zde (blogaří, diskutující) plivají na někoho , kdo má odlišný názor a nevidí jen nepřítele v Rusku a aniž by si přečetli a popřemýšleli o opačném názoru, okamžitě ho odsoudí. Ano, to je skutečně ten pozůstatek totalitního myšlení pane doktore...:-(

0 0
možnosti
VV

Ta zakouti mohou byt zvlastni, ale nechapu kde se tu porad ti novi lihnou.

2 0
možnosti
Foto

J38a37k33u37b 47R13o49t72h

24. 5. 2018 14:53

Hořce úsměvný je i fakt, že tito jurodiví rusofilové se považují za pravé české vlastence, i když se často netají tím, že by chtěli, aby u nás vládla úplně jiná země. :-/

12 0
možnosti
RP

nestačilo by kdybychom si chvíli vládli sami a nehledali pořád prdel do které vlezem?

0 3
možnosti
Foto

Pravdu díte.

Problémem je to, že to vědí i adoranti Ruska, ale budou stále omílat ony mantry, které jste v textu zvýraznil. Je s podivem, co je k tomu vede. Láska k Rusku? Tam by nežili ani den. Ideologie komunismu? To asi taky nemyslí vážně, vidíme nyní Venezuelu.

Takže otazníky zůstávají...

Karma.

11 0
možnosti
KM

Otazníky zůstávají...,ale nemám obavu, Vy to vyřešíte, Vy přeci všemu rozumíte,

...vždyť jste "od fochu", jak se chlubíváte;-D

0 1
možnosti
JZ

Nelze než dát zaslouženou karmu. R^:-)

10 0
možnosti
Foto

Ovšem nejbláznivější představa zdejších rusofilu je,že cokoliv dělá Rusko je dobré i pro nás a Putin má velkou starost o blahobyt a dobro v Česku....komická je také další představa jak Rusko,kde žije 15 procent muslimu zachranuje nejen Česko,ale rovnou celou Evropu před muslimy....:-)

12 1
možnosti
SB

Víte, ono je problémem i to, že někteří lidé automaticky spojují rusofilství s tím, když člověk poukazuje na to, že Západ hnije a upadá.

Já například rozhodně nejsem rusofil, ale na těchto diskusích jsem za něj byl již několikrát označen, protože opravdu zastávám názor, že Západ hnije a uvadá. A někteří lidé mě za to automaticky označují za rusofila.

Je to stejná hloupost, jako kdyby člověk, který by měl nelichotivé mínění o současné Spartě, byl automaticky označen za slávistu. Jestliže někdo řekne, že vedení Sparty je jeden zkorumpovanej strejc vedle druhého, sparťanský trenér je neschopný, útok nestojí za nic, záložní řada je ještě horší, obrana je na úrovni okresního přeboru a brankáři jsou řešeta, tak je to jeho názor na Spartu a ještě to vůbec nic nevypovídá o tom, zda fandí Slávii, Spartě nebo třeba Brnu.

Stejně tak člověk, který má na Západ stejný názor jako já, ještě vůbec nemusí být rusofil (a také že já rusofil rozhodně nejsem, spíše naopak - například ve sportu vždy fandím proti ruským reprezentantům).

Přesto se najdou lidé, kteří už samotný negativní názor na současný vývoj Západu označují za rusofilství.

3 0
možnosti
RH

Jenomže ona se kritika Západu úzce pojí s podporou a adorací Putina - viz Zeman nebo Klaus. Nakonec si musí každý vybrat, kam chce patřit.

9 2
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/