Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zajímavé, že zatímco zastánci odstřelu se ptají, zda tam bydlíme, tak podporu vidím právě u lidí, kteří zdejší pohoří milují a pravidelně vyráží do zdejších hor a lesů ....

0 0
možnosti
JH

J83a81n 77H64r78u31b79e77š

23. 10. 2018 14:33

Medvěd, který ztratil plachost a potuluje se ve středu vesnice, je problém. Jestli to nechápete, nastěhujte se do té vesnice. Jestli máte děti, pošlete je do školy a po škole proběhnout ven. Kristepane, Vy jste snad spadl z višně. Toho medvěda už znovu plachosti nikdo nenaučí. Zbývají jen dvě možnosti - odchyt a umístění do ZOO a nebo odstřel. A pokud se neobjevila nějaká nová informace, tak ZOO o něj zatím žádná zájem nemá. Tak o čem chcete mudrovat?

1 0
možnosti
PV

P69a93v41e73l 76V88é48b85r

23. 10. 2018 15:11

On sní o tom, že ho ten medvěd jednou popadne do těch svých krásných žlutých zubů a ...

Jiné vysvětlení asi není.

0 0
možnosti
ŘK

Když si někdo někde v Africe dovolí zabít slona, nosorožce nebo hrocha, tak se všichni mohou přetrhnout v tom, jak lidé devastují přírodu. Z tepla domova v Evropě se snadno komentuje zabíjení lvů někde na konci světa, ale běhat ti lvi tady za okny, tak to by byla jiná a tím medvědem je to úplně stejné. Přijde mi pokrytecké bránit šelmy někde v Tramtárii, ale u sebe za humny je klidně střílet.

0 0
možnosti
JL

Ano, medvědi tady byli po staletí doma, ale krajina se trošku změnila, že? Možná si utor nevšiml, že jsou všude silnice, po kterých se řítí statisíce automobilů, všude bydlí lidi.....

4 0
možnosti
VF

Člověk utiskuje zvířata. Proč nenecháme pejsky volně běhat? Proč jim nasazujeme ponižující náhubky. Proč sami jíme maso, a medvídkovi to nechceme dovolit ?;-OPříroda se už začíná bouřit a posílá na lidi hurikány a zátopy. (Také hloupost, že.;-D)

3 0
možnosti
PB

P52e86t69r 83B83r34o23ž

23. 10. 2018 10:35

Na sociálních sítích se zvedla podpora...

To je přesné. Z tepla bytečku ve velkoměstě se to rozhořčuje velmi snadno. ale ono to na té vsi v horách je trošku jiný příběh. Pozná medvěd rozdíl mezi ovcí a dítětem? Napíšete mu na netu: Méďo, děti netrhat, to je fujky?

9 0
možnosti

Medvěd je šelma. Nebezpečná šelma. Ale není natolik nebezpečná, abychom s ním nemohli žít. I když si rád pochutná na masu, není to masožravec. Je to všežravec, který preferuje rostlinou stravu.

Medvěd roztrhá méně dětí než jich přejedou auta. A to i když vezmeme v úvahu nepoměr aut a medvědů. Oni jsou i hodně zřídkavé případy, kdy medvěd napadne dospělého.

0 1
možnosti
Foto

Když kouknu na vaši fotku, dokážu si vás představit připoutaného řetězem k šumavskému smrku napadeného lýkožroutem a bránící dřevorubcům v jeho vytěžení. Vidím vás, jak bráníte spolu se svými kumpány žižkovskou Kliniku. Pokládám za reálnou i vaši přítomnost mezi vítači migrantů, jak jim na uvítanou krájíte krajíce českého chleba a sypete ho solí. Ono je celkem jedno, jestli to budete rovnou vy, bude to však určitě někdo vám podobný. Stejně jako se odlišují od většinových lidí krutým výrazem zlolidi, tak se lišíte i vy lepšolidi. Proč však hájíte jen medvěda? Jistě, kdo nevyjde z domu, toho sotva napadne. Proč ale nehájíte i vrahy, zloděje či podvodníky? Copak si svůj neblahý osud ve většině případů nezavinily samy i jejich oběti? Musely chodit na opuštěná místa? Musely je provokovat. Musely navazovat oční kontakt? Musely v noci větrat? Musely se zúčastnit akcí šmejdů? Musely jít v letním odpoledni jen v tričku s hlubokým dekoltem a šortkách?

5 1
možnosti
JK

J38i94ř15í 66K71a79l60o80u65s

23. 10. 2018 14:00

Zamotat k medvědovi migranty - jste vítěz!

0 0
možnosti
RP

Kdo se požene k zoodpovědnosti kdyby medvěd napadl člověka ? To je jako se stromy. Všichni ochránci je brání ... je zle když se mají vykácet pro jejich stáří, ale potom když na někoho spadnou tak se okamžitě hledá viník.

5 0
možnosti
JJ

J46i87ř64í 87J70a83n41d71a

23. 10. 2018 9:44

Tihle lidé vám řeknou, že medvěd je tu přeci doma a lidi mu jenom překáží.

2 0
možnosti
JK

Medvěd je v tomto případě důležitější než neochota lidí se krátkodobě přizpůsobit jeho přítomnosti.

1 2
možnosti
AT

Tak to určitě - v nadcházející sezóně zvěřinových hodů nabývá medvěd na mimořádné důležitosti.

2 0
možnosti
AT

Kdo se bojí, nesmí k popelnici ... :-P:-P

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS