Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^R^ Karma. Je za smutná fakta, která je ovšem třeba důrazně připomínat.

2 0
možnosti

Máte pravdu, lidé pomáhají ze všech svých sil. Zdůrazňují lidé. Řada neziskovek atd, pouze nastavuje ruku.

1 1
možnosti

Tak, tak - bodrý pracující lid a zlá nemorální vrchnost.:-)

Jak sám ve vizitce zmiňujete - prostě takový politický prasečák!

1 1
možnosti
Foto

I22v34a74n 29M32a26r50e36k

6. 4. 2020 7:21

Za to jak přesně a výstižně jste popsal vznik vašeho blogu(a nejen tohoto) Vám patří velká karma. R^

1 0
možnosti

Slyšel už někdo něco smysluplného od naší "první dámy" ?

Já ne.

5 1
možnosti

Jemná narážka. Manželství Milošovo je jeho věc. Nelze nevidět, že jeho dřívější, mladou sekretářku - není vidět. Čím byla omámena nevím. Zřejmě autoritou a pověstnou originalitou jinocha ? Každopádně se postaral dobře, byla zaměstnána, i u kamaráda tankisty, který dnes skoro beze zbytku vlastní skoro celou Šumavu ! Současné - prakticky oddělené manželství ji zřejmě i vyhovuje. Servis je slušný, dá se tomu přivyknout. Ona = funkce nebrat ! Mnohdy si říkám, zda přijde sdělit - "A Miloši, stárneme, kdy už začneme konečně žít" ? Co blbneš ženo, vždyť já tak žiji celý život ! Co si o otci myslí, zřejmě jediný rozumný člověk - Syn, i oblíbený lékař FN Ostrava Poruba, to věru netuším :-)

3 0
možnosti

Nechci být za nekonstruktivního štváče. Jsou okamžiky, i zaznělo - "Všechno české k rozhlasu, pomozte" ! Jsou momenty, kdy lze cosi posunout kupředu. Aby skutečně ČR byla silnější a důstojnější - To je přesně nyní ! Fantastický proud přirozenosti, solidarity a obětavosti zespodu. Asi je dobré to rozhojnit a zcelovat a posilovat. Taky je možné se fotit u žranice, promlouvat k národu přes bulvár Blesk. Podobně je možné myslet na to, jak co nejlépe odvrátit hrozbu, že mám jít do basy a zadlužuje se mi imperium firem ! Problémů je kopec, postavím se tedy do čela všeho. Doba Nouze je i dobou Hojnosti ! Můžu utrácet cizí prahy předem vybraným dodavatelům - ba, i já samotný na to i cosi ještě vydělám ! Jde to, daří se, % preferencí mi rostou... ! :-)

4 0
možnosti
Foto

Bohužel to tak je. PR premiéra má ale vždy prostředků dost, preference rostou. A vo tom to je nééé?

5 3
možnosti
Foto

Zdravím Standu "-" :-).

0 0
možnosti

Dal jsem karmu, i když popravdě stále nevím, co např. Člověk v tísni dělá v těchto dnech tak výjimečného pro naše občany nad rámec jejich běžné činnosti tučně placené z peněz nás všech. Vyhlášení sbírky, což je akt, ke kterému mají právě takové neziskovky všechny propozice a je to pro ně tedy to nejsnadnější, a ještě ergo sbírky na naše peníze a za naše peníze, vnímám spíše jako výsměch, než reálný čin pomoci. A pokud si představím, kdo ty peníze bude spravovat, přerozdělovat, kdo o nich bude rozhodovat a kdo se zadarmo vydávat za spasitele a slízne smetanu, tak mi to připadne spíše jako čin šmejda, než upřímná pomoc potřebným. Jakou osobní invenci, jakou solidaritu na soukromé úrovni, jakou aktivitu mimo rámec svého dobře placeného poslání členové této neziskovky nabídli a konají?

S ostatním souhlas.

Zemanova rodina, mimo jeho syna Davida, je zavřená v Lumbeho vile s plným servisem, včetně lékařského dohledu na nejvyšší úrovni. Zde:

https://www.google.com/search?q=lumbeho+vila&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjorpKJhNLoAhVPRBUIHRShCe4QsAR6BAgIEAE&biw=1024&bih=657

3 0
možnosti
Foto

Co se týče ČvT, tak když nevíte, nehodnoťte. Já to také nevím, ale proto to nekomentuji. :-P

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS