Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor měl jednoduše napsat Nenávidím Babiše" a nemusel psát tak obsáhlý článek, která je jinak o ničem!

0 1
možnosti

J45o10s75e64f 21N47o36v30á71k

30. 11. 2020 21:03

Ale jake nenavidim Babise? Jasne a faktikticky porovnana rok stare a soucasne vyjadrovani Babise na stejnou vec a podivuje se onem rozporum.

Pokud vim, tak se v CR za ten rok zadne ropene pole nebo zlaty dul neotevrelo, naopak je ekonomika v horsim stavu .... a najednou to, co melo zlikvidovat CR nevadi? Jakpak to? co se zmenilo?

Je Babis nemocny, ze nevi, co rikal pred rokem? A ma delat premiera nemocny clovek?

0 0
možnosti

Hezký večer přeji, musím se smát. Je to tady jeden specialista vedle druhého, na čerpání dotací, na rozpočet, na politiku. Běžte si radši zahrát s dětmi pexeso. Víte vůbec co dnes celý den dělaly? Můžete popsat miliardy stran a nikdy nic nezměníte. Už jste zapomněli na kauzy OKD, LTO(lehké topné oleje) jenom tady státu uteklo na daních asi 500 000 000 000. Co kauza metylalkohol 60 MRTVÍCH jeli v tom politici, celníci, policajti, čojka a výsledek. 0...Politika byla a vždy bude ...... Tak se oblečte běžte na procházku třeba na punč. Všem přeji hezké svátky.

4 5
možnosti

Tomu se říká rezignace. Tak se holt jen dívejte ;-). A nás nesmířené nechte brblat. :-P;-)

8 0
možnosti

Prožereme se k chudobě. ANO, bude líp, s touhle bandou diletantů se zmateným guru v čele. ALE...za všechno může Kalůsek.:-/

8 2
možnosti

Běžte už někam s těmi 15 mld. pro důchodce. A co ty stovky mld firmám, OSVČ, komediantům, sportovcům ,firmám co berou 100 procent na platy zaměstnanců to vám nevadí? Vždy vadí 15 mld. pro důchodce běžte už s tím někam. Třeba tam kde slunce nesvítí.

6 10
možnosti
Foto

Vy jděte někam, kde rozdávají rozum a raději víckrát.

Herci mají zavřená divadla, OSVČ nemohou provozovat živnost, firmy NEBEROU 100 procent na platy zaměstnanců, atd atd. Jen důchodci pobírají důchod stejně, jako před čínskou chřipkou. Ale to vy evidentně nemůžete pochopit.:-/

9 6
možnosti

P.Fiala, předseda ODS na Twitteru

Docela se bavím nad tím, jak „protibabišovská“ média donekonečna melou, že snížení daní je Babišův nápad. Je to lež. A lží Babiše neporazíte, v tom on je lepší. Je to prokazatelně nápad ODS! Plníme své sliby.

https://twitter.com/P_Fiala/status/1330480389530513410

1 1
možnosti

Snížení celkového zdanění a snížení objemu prostředků přerozdělovaných státem je náplň pravice odjakživa. Ovšem Babiš do teď dělal pravý opak, proto vládl se socany a komunisty, jakmile otočil a zdanění snižuje, pravice s tím logicky souhlasí, zároveň levice zuří, protože nejdřív jim Babiš vycucnul voliče a když teď mají mizivou šanci dostat se znovu do parlamentu, tak je hodil přes palubu. Tenhle systém "využít, zmačkat a zahodit" používá Babiš dlouho, bláhový je ten, který věří příslibu přátelství, nebo morálky.

0 0
možnosti

P11e73t26r 17B24u21r44i36a53n

24. 11. 2020 13:09

ANO hlasovala s ODS pro snížení daně, ČSSD hlasovala s ODS pro zvýšení slevy na poplatníka.

Schillerová teď žaluje občanům, že to byl od ČSSD podraz, a že se sčuchli s ODS proti nim, Hamáček žaluje, že to byl od ANO podraz a že se sčuchli s ODS proti nim.

Ovšem z toho celého zůstává jen to, že vláda je ČSSD a ANO! Oni oba jsou za to odpovědní!

Jedou jedinkrát nehlasuje ODS tzv. "antibabiš", souhlasí s oběma a rozloží to vládu a finance. A nakonec oba škemrají u senátu, kde vládne opozice, aby je zachránil před jejich vlastním babralstvím. Hezké že?

A teď si představte, že by je těch šest let nedržela opozice na vodítku a souhlasila by s nimi ve všem. Zničilo by to tuhle zem už před třemi lety.

25 2
možnosti
Foto

J92a25n 38H41a59v69e96l53k72a

24. 11. 2020 18:03

Hezké shrnutí. Plus!

3 1
možnosti

R^ Je vidět, že přátelství Babiše a Zemana nese své ovoce. Už i Babiš se řídí heslem, že jenom (mo)mentálně zaostalý nemění názory.:-)

8 0
možnosti

pokud pan Babis prohlasi "verte mi", ma to stejnou vahu, jako kdyz Trump krici, ze vyhral volby

oboji jednoduse k neuvereni

17 3
možnosti

Takže aktualitka. Brusel neproplatí 100 milionů na linku na toastový chleba. Jedná se o konečné rozhodnutí, takže platit bude český daňový poplatník.

https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/dotace-agrofert-penam-pekarna-toasty-linka.A201124_075418_domaci_indr

20 2
možnosti

schválně za jak dlouho to zapadne na iDnes mezi článek o plenkách pro děti a o testu aku vrtaček pro domácí kutily...

6 0
možnosti

A teď se ještě budeme muset složit na ČauChleba, a vrátit EU 100mega z firmy, která nepatří Hrabišovi, ale za kterou se stát bude bít do posledního dechu...Ale kdyby tu byl u vsedla Kalousek, tak by to bylo samozřejmě horší...

12 2
možnosti

Opět se o to zasloužili Peksa, Zdechovský a paní Hohlmeier ?

;-D;-D;-D

0 6
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/