Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J38i15r35i 88B90i80l98i14n82a

16. 11. 2015 16:57

To jsou zase kecy. Nevinne lidi lituje vetsina z nas, ale proti vyvesovani ruskych vlajek je duvodu spousta. Mimo jine i mlzeni ruske propagandy ve veci padu jejich letadla.

2 8
možnosti
MV

Proč lžete? Proč by Rusko mělo zájem zatajovat, že ten útok na jejich letadlo byl teroristický čin?

Naopak většinu fantasmagorických teorií o pádu jsme četli právě od vás sluníčkářů.

5 1
možnosti
VH

V30í39t 82H57o90l46l97e65r

16. 11. 2015 15:26

s tím letadlem to nejdříve vypadalo jako tragická letecká nehoda . Kusé a nepodložené informace o možnosti teroristického útoku se zdráhalo potvrdit i rusko .co tisk

3 0
možnosti
VM

100% souhlas. Naštěstí mám v poslední době pocit, že lidí, chovajících se jako stádo pomalu ubývá a naopak přibývá lidí, kteří tak zvaně "vystupují ze systému", tedy začínají používat vlastní rozum a nehltají propagandu. A dle svých možností se vyhýbají, či ignorují některé systémové nesmysly.  Současná tak zvaná demokracie se dostala do patologického stavu. A dění posledního roku by nám mělo být zřejmě signálem, že je čas na zásadní politické a systémové změny.

13 0
možnosti
MD

Protoze ta propaganda zacina byt tak spatna a blbe nacasovana, ze uz tomu proste nejde verit i kdyby clovek chtel.

5 0
možnosti
MB

Dobrý článek, jednoznačně souhlasím.

4 1
možnosti
PB

P70e15t14r 69B37í75l14e12k

16. 11. 2015 9:18

Je to trefne...jen pro upřesnění, ruská tragédie byla samotnými rusy zpočátku prezentována jako chyba stroje.. Jinak celkem OK.

1 0
možnosti
JV

Opravdu samotnými Rusy? Nebyla to náhodou opět naše sluníčková prozápadní euromédia. která předžvýkala tento názor nám hloupým xenofobům? ;-)

1 0
možnosti
Foto

F20i78l29i91p 10N12o71v50á37k

16. 11. 2015 8:52

Autor je selektivní demagog. Zapomněl popsat, jak Rusové první týden po katastrofě rezolutně popírali, že by šlo o teroristické útoky. Se zprávou, že letadlo explodovalo a jde tedy zřejmě o sabotáž přišla americká CIA a teprve po několika dalších důkazech Rusové propustili, že o terorismus šlo. Všeobecná solidarita se tudíž nezvedla proto, že mě moment, kdy na ní přirozeně byl prostor, si Rusové tradičně prolhali a lidé o jejich tajemný tragický let jednoduše ztratili zájem.

4 11
možnosti
Foto

Dejme tomu, že ona teorie časového překlenutí mezi pádem a zjištěním, že se jednalo o akci IS může dávat jistou logiku. Já však nemluvím pouze o tomhle případě. Neznámo proč jste se vy všichni kritici však právě onoho bodu chytli ...

1 0
možnosti
KT

Rozdíl byl v tom, že než skutečně prokázali, že se jednalo o úmysl, uběhlo dost dní a z lidí vyprchal ten prvopočáteční šok. Navíc nebyl ani tak velký, protože letadla prostě padají (z různých důvodů) a ve zprávách je to každou chvíli. Navíc Paříž jako taková má pro většinu lidí další význam, mají osobní vzpomínky, zážitky, mají tam spousty známých, na rozdíl od jednoho z mnoha set letadel. Nicméně faktem je, že i tato událost byla strašná, pokud by se srovnávalo jen podle počtu mrtvých, tak ještě horší, ale až ta událost v Paříži se trefila lidem "na přesnou strunu" (příčí se mi napsat slovo "správnou").

7 0
možnosti
VA

Karma R^ Před chvílí jsem psala článek na stejné téma a dozvěděla jsem se že jsem prapagandistka ;-) Asi Vás to taky čeká :-)

12 0
možnosti
Foto

Ode mne karma. Proč by jsme měli rozlišovat mezi oběťmi atentátu jestli jsou z Ruska nebo z Francie nechápu. To spíše chápu po shlédnutí karikatur Charlie Hebdo na pád letadla, útok na jejich redakci a já určitě "nejsem Charlie Hebdo" Možná je i pravda něco na tom, že Francouzi nejsou jako Rusové ty by něco takového neudělali. To, že jsou Francouzi jsou naši a Rusové ne nechápu. Spíš dle mého jde o označení nepřítele a cena života nepřítele není taková jako u spojence a proto je ten přístup takový rozdílný.

13 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/