Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stalin byl masový vrah a Rudá armáda nebyla ani zdaleka slavná. Já vím že pro bolševika je to těžké strávit ale prostě to tak je a nedělejte si iluze, že těmi svými rudými kecy někoho naštvete. Spíše jste sám pro smích.

14 8
možnosti
Foto

Vy a Vám podobní jste asi spíše pouze k politování;-( A kdybyste nevěděl proč, nejprve se zamyslete, na základě čeho si dovolujete jiné označovat za bolševiky. Asi si ani neuvědomujete, že se tímto od skutečných bolševiků vlastně ani příliš neodlišujete. Pokud vůbecRv

12 14
možnosti
MR

M87i50l69a33n 21R87a97d73e84k

10. 5. 2016 23:37

doplnte si znalosti. USA ve valce zasobovalo SSSR, a to jak pres Persii, dnesni Iran, kde Reza Pahlevi, spojenec IV. Rise za velke prachy dal k dispozici hranici, a take pres sever, kde za ohromnych ztratach na zivote bylo SSSR take zasobovano, a tak diky tomu se Soveti ubranili.

Nechic jim upirat utrpeni,ale Stalin se nemel s Hitlerem scuchavat, zrovna jako Zapad nemel usnout na ruzich ukoleban pacifismem.

A nebyt tech hnusnych Americanu, tak SSSR vykrvacelo. Time nezlehcuji hrdinstvi obycejnych lidi

14 1
možnosti
Foto

Vy jste někde v článku vyčetl, že se autor takto o amících vyjadřuje?Či nejste jen schopen článek pochopit a rozlišit v něm jednotlivé pasáže?8-o

7 6
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/