Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co slovo, to pravda pane Wiltsch - velká KARMAR^

12 2
možnosti
VK

Omlouvám se za minus, tablet;-)

0 0
možnosti
PP

Přestože mu vytýkáte kde co, pořád se na něho obracíte jako na člověka, od kterého očekáváte nějakou sebereflexi. Až vás i tohle přejde, tak to už budete vědět, kdo je Miloš Zeman.

3 0
možnosti
Foto

Já od Zemana neočekávám vůbec nic. Leda tak další trapas ...

5 0
možnosti
Foto

běda lidu jemuž žena vládne...remcali kdysi kmeti proti kněžně Libuši

co by asi říkali dnes na to, kdo nám vládne? A to nejen z Hradu, ono i to podhradí není nic moc

2 2
možnosti
Foto

R^ mluvíte mi z duše

8 0
možnosti
ZB

Karma.Je opravdu děs co příznivci Zemana dokáží vyplodit,ten Váš příklad není ještě nejhorší.Dnes jsem četl hned několikrát názory "zemanovcu" na téma,"pan Brady si vyznamenání nezaslouží,protože pracoval v koncentráku pro na nacisty..." a ti lidé to myslí uplně vážně.Arogantní Ovčáček plive a uráží kde koho a ta snahy postavit lidi proti sobě je až odpodivá.Ti špatní jsou lidé z velkých měst,studenti,vzdělanější a uspěšnější lidé,snadný cíl pro ty,kteří si prostřednictvím Zemana snaží vybít na vyrobených "nepřátelech vlasti" svou frustraci...

10 0
možnosti
MJ

Já souhlasím úplně R^

6 0
možnosti
Foto

I31v52a70n 50M59a94r65e29k

27. 10. 2016 15:40

S tou Vámi prezentovanou úvahou Leose Kovarka p.Wltschi , nelze než bez výhrady souhlasit . R^[>-]

0 0
možnosti
Foto

Bohužel nevím o kom a o čem mluvíte, ale i tak děkuji :-)

0 0
možnosti
Foto

A teď si představte, že jeden ze zde nejhorlivěji diskutujících a obhajujících prezidenta Zemana, jistý bývalý agent, tu hrdě prohlašuje, že prezident má podporu 60% lidí. Je-li tomu opravdu tak, tak 60% našeho národa se ztotožňuje se všemi skutky a vlastnostmi našeho prezidenta. A z čeho být více smutný - z prezidenta, nebo z nás všech? Ostatně jeden diskutující se zde už ozval.

13 1
možnosti
Foto

A další ten příspěvek pode mnou oplusoval ;-).

1 0
možnosti
SB

Kancléřka že vyjednala s Nigerií vrácení všech ekonomických migrantů?

To stejně tak dobře mohla vyjednat s Karibským mořem, že ono zase zabrání vzniku tornád, která občas poškozují jeho pobřeží.

Vyjednat to mohla. Otázka je, zda to někdo bude dodržovat.

4 4
možnosti
Foto

Na rozdíl od Zemana udělala aspoň něco, ten umí jen blbě kecat a poučovat, ale skutek utek ;-)

14 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/