Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Média si uvědomují, že Trump je pro ně velkým nebezpečím. I když media tlačila jiné kandidáty, tak presidentem se i přesto stal Trump. Jakoby media nepotřeboval, nebo nepotřeboval ta media, která byla zvyklá mít téměř absolutní moc. Dnes je moc médií otřesena. Ta válka médií s presidentem ale nemusí přinést nic dobrého. Trump je presidentem a s tím by se měla smířit nejen media, ale i lidé, kteří volili někoho jiného. Pokud se tak nestane, pak se obě strany budou jen vysilovat a síly mohou pak chybět k řešení důležitějších záležitostí.

3 0
možnosti
AN
DB

že média informují především o USA a o všech věcech z USA ať se jedná o cokoliv, je jen velmi vynikajícím nástrojem americké propagandy jejich systému života, který se snaží prodat všude na světě, a který si nechají i od všech ostatních financovat....je to typický imperializmus po vzoru antického Říma, Římané vládli stejným způsobem

0 4
možnosti
VK

;-DŘímané hned všechno prali do novin a televize. A hlavně na Facebook.

1 0
možnosti
HB

Máte samozřejmě pravdu. Nepamatuji se, že by se každý den psalo o tom, co kde řekl či podepsal Obama. Zajímavé je, že u Trumpa třeba pro média neplatí ani těch standardních 100 dní hájení. U něj se jede na plné pecky od prvních sekund v úřadu. Je to smutné a hloupé, ale bohužel dnes v mainstreamových médiích naprosto běžné.

Co se těch fotek z inaugurace týká, když pominu možnosti photoshopu a tím pádem i to, že fotografiím se dnes opravdu nedá věřit, pak musím říci, že těch fotografií jsem viděl několik a pokaždé s jinak zaplněným prostranstvím. Takže to opravdu vypadá, že jsou ty fotografie z různých časů a to třeba i z doby, kdy se lidé teprve scházeli. Neříkám, že to tak je, ale na fotografiích, které jsem viděl, je ten vývoj naprosto jasný a zřetelný. Prostě manipulace z médií teče proudem.

3 1
možnosti
JZ

To mluvíte o tom prdu, jak odsouhlasil stavbu zdi na hranici s Mexikem, o tom, jak zrušil mezinárodní obchodní smlouvu, o tom, jak podepsal zásadní změny pravidel pro imigraci nebo o tom, jak zastavil příspěvek 200 mil. dolarů palestinským teroristům? Jestli je s Bellenem již spjat jeden podobně významný akt, tak se nestyďte a klidně mi o něm poreferujte;-)

2 0
možnosti
VK

Tak já nevím. Inaugurace Van Der Bellena byl plný Radiožurnál. Pokud se setkává nově zvolený prezident světové velmoci s premiérkou Británie, tak je to událost číslo jedna. Pokud tomu předchází zrušení NAFTY, která ovlivňuje obchodní vztahy třetiny světa, tak je to taky důležitá událost. Jo, být profesionální stěžovatel není sranda, že Davide?

2 1
možnosti
JS

Hm to je ta amerikanizace českého národa

0 0
možnosti
JR

J51a31r89a 24R36a86n58k

28. 1. 2017 2:26

Jste dobry a anzite se psat pravdu a nenajka "alternativni fakta" jak to ted nazyva KellyAnn - ta blondyna s tvari lebky....

http://www.newyorker.com/humor/daily-shouts/trump-tweets-the-classics

0 2
možnosti
JR

J77a24r13a 49R21a15n87k

28. 1. 2017 2:28

Na rozdil od vychodnich Evropanu nas rychle naucili cist Donaldovy kwacks;-)

0 3
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/