Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Rv Tak se nám v poslanecké sněmovně sešli dva zákony na ochranu přírody. Rv

A co se takhle napřed doučit pravopis?

2 0
možnosti
JF

Už opraveno, díky!

0 0
možnosti
KB

K80a27r23e85l 21B58o36k

25. 2. 2017 19:22

Jsem přesvědčen, že senátní novela zákona o ochraně přírody je správná cesta.

1 0
možnosti
IM

I77v41a98n 43M15i53n11á27ř

25. 2. 2017 17:49

Neustálá kritika Zemana je tak zatvrzele "in", že i v případě zcela apolitického sporu, kdy i jeho oponenti přiznávají - že tentokrát má vyjímečně pravdu, považují za nutné pronést počáteční omluvu typu: "Zemana jsem nevolil, Zemana nemusím" .. a pod. Často se v duchu ptám, kde je pak ta nadpoloviční většina voličů ... která jej opravdu volila ??

2 0
možnosti
VK

Je to politické rozhodnutí, nikoliv odborné. Zeman se postavil za developery.

2 2
možnosti
Foto

J35a93k38u94b 71R60o32t27h

25. 2. 2017 9:34

A já s vámi tentokrát ni v nejmenším (kromě pohledu na Milouše) nesouhlasím. Jako Šumavák, jako přímý potomek rodu, který tam žije doloženě od roku 1536 (sic!) bych si přál, aby nám život v drsných horách neničili paraziti žádní, tedy ani kůrovec, ani Veš zelená (velmi agresivní parazit), ani politici (parazit asi nejhorší). Vono fakt není nic k zulíbání, když po stovkách let, co v horách žijete a hospodaříte, přijde někdo cizí a nařizuje vám, jak to teď budete nuceně dělat, páč... ;-€

9 0
možnosti
IB

I68v57o 38B92o72u22š23e

25. 2. 2017 9:47

A co teda navrhujete? Kácet a sázet, nebo to nechat být?

0 1
možnosti
MB

Rozumím tomu, že v čele států stojí nějaká hlava, v našem případě Miloš. Nerozumím tomu, proč se vyjadřuje k podobným tématům. Jde o střed dvou koncepcí a loby... Tedy co ? Za vedoucí úlohu Hradu v přírodě ?, za popelníček, prosím - kůrovce vám vykouřím, splavný říční tok otočím i kde má stát most - určím ... !? ... :-)

4 3
možnosti

Zřejmě těch voličů z vesnic na Šumavě, kteří chtějí zisk z turismu je více, než vědců a těch, kterým jde o přírodu. On bude kandidovat a pro to je i každá špatnost dobrá.

1 1
možnosti
JR

J36a51r80a 44R83a50n16k

24. 2. 2017 21:45

Dobre napsane, karmaR^

4 6
možnosti
SN

:-).....Toto se Vám líbí? Podívejte se do Rakouska !

http://itras.cz/sumava/galerie/1461/ !!!!!!

2 2
možnosti
Foto

Ja v Rakousku uz nejaky ten cas pobyvam ;) ...

3 0
možnosti
Foto

Zemana jsem nevolil a volit nebudu. Přesto měl v tomto projevu v mnohém pravdu. Tím mám na mysli, že pokoušet se přeměnit přes 200 let existující hospodářský les na divočinu je nesmyslné až šílené. Samozřejmě nebyl by to Zeman, aby některá pravdivá fakta hned účelově nedoplnil nějakou tou demagogií a nepravdami.

9 2
možnosti

Ono by takové přeměňování možná šlo - ale nechat vysemenit nepůvodní smrky nepůvodní odrůdy a čekat, že z toho nějakým zázrakem vznikne jedlobukový les nebo aspoň původní odrůda smrku, to je ... ;-(

5 0
možnosti
PK

Prosím, vyplazte se ze svých "městských" ulit a pojďte do "terénu" ...

2 0
možnosti
VV

Byvaly doby, a opravdu doby byvaly, kdy se za podobne projevy recnikum urezaval jazyk.

1 4
možnosti
ZJ

A za psaní takových volovin sekaly ruce

4 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/