Diskuse

Pár slov k Zemanově kampani nekampani

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane blogere, vaše úvahy jsou velmi neúplné. Neuvedl jste, že je president, vzhledem k tomu, že s občany soustavně diskutuje, možná docela jistý sám sebou. Myslím, že je to klad. Máme presidenta, kterého do funkce nedostrkali, takoví ti chytřejší mající dojem, že jsou předurčeni poučovat tu masu neználků. I když se postavíte na hlavu, abyste to viděl dokonale,z jiného úhlu pohledu, tak stará lidová zkušenost říká, že, koně je možné donutit dojít k vodě, ale není možné ho donutit k tomu, aby se napil.

Myslím si, že ani v našem hlavním zákoně Ústavě ČR, není nařízeno, aby president byl aktérem trapných vysílání ČT, když je zřejmé, že se vzájemně nemají rádi.Když si myslíte, že kontakt presidenta s jeho lidem je lidem placen, tak si také uvědomte , že i ČT je lidem ze zákona placena aby byla nestranná. Nedá se vyvrátit, že na rozdíl od presidenta, ČT si úlohu zákonem určenou neplní.

Kdo chtěl tak viděl, že i když byl před několika evropskými presidenty náš president urážen najatými majdanisty s červenými kartami, tak neudělal ostudu ani sobě a ani naší republice. I tehdy každý viděl, že máme presidenta, který nemusí o sobě se s někým dohadovat. Konečně ani rozuřený dav házející vajíčka na skupinu presidentů

Miloše Zemana nerozhodil.

Buďme rádi, že se rozhodl kandidovat. V dnešním světě potřebujeme mít v čele statečného člověka a ne kašpárka, jehož mají na drátech nějací sousedé. Nebo má být řízen pátou kolonou, která byla i u nás ze zaprodanců vytvořena těmi co mají své síly rozloženy po celé zeměkouli ?

1 3
možnosti

Žádáte, aby Zeman MUSEL chodit do diskuzí? A jaký donucovací mechanismus navrhujete?

0 0
možnosti

RvRvRv 1) S despektem se dopředu vyjadřovat k těm občanům, kteří z různých důvodů budou volit Zemana, je od Vás svinstvo. Mám x výhrad vůči Zemanovu chování, ale preferuji určité hodnoty, které mně z případných kandidátů zatím nikdo nenabídl.

2) Řev těch, kteří skutečně rozdělují společnost, knížecí skoro pohrobci, a není jich zas tak mnoho, ale jsou, díky protěžování v médiích, hodně slyšet, napovídá a utvrzuje Zemana, že udělal dobrý krok.

3) Každý z kandidátů bude jistě dělat pro sebe to, co je pro něj nejlepší. Proč Zemanovi protivníci neocení jeho strategii, byť jim tímto sebral vítr z plachet?! Bylo by to čestnější, než štěkat jak opuštěné štěně na sídlišti.

4) Proč se má Zeman zúčastňovat debat, když všichni dopředu dobře vědí, co bude říkat? Jen by dával příležitost těm, kteří budou exhibovat přehazováním hnoje, který už byl několikrát vykydaný. Proč by to dělal?

5) Má-li neúčast Zemanovi naopak uškodit, neměli by protikandidáti jásat? A jsme u stejného; pokud ne, udělal dobře a slovíčka jako že je srab nebo dlouhá pojednání o občanské povinnosti nebo slušnosti jsou mimo logiku věci.

3 2
možnosti

No ale stejnou možnost mají i všichni ostatní uchazeči o prezidentskou funkci. Jít se ztrapnit do televizní debaty přece není povinnost.

5 1
možnosti
Foto

To byste chtěl po Zemanovi moc. Povede dál svou kampaň nekampaň a na špinavosti bude mít lidi jako Jiří Ovčáček a další. A tři dny před druhým kolem prezidentské volby vyjde ve významných denících celostránkový anonymní "inzerát" špinící Zemanova protikandidáta, jako se to stalo minule Schwarzenbergovi.

7 2
možnosti
Foto

A kdo dnes čte noviny? Už větší dopad by mělo, kdyby si ten inzerát pověsil Zeman doma v kuchyni se slovy "Říkat pravda se nesmí."

0 2
možnosti
Foto

Moc dobrej článek. R^

4 2
možnosti
Foto

Jste frustrovaný. Představte si, že by Zeman "zbaběle nezalezl" ale do těch televizních debat chodil a dělal tam z vašich favoritů nesvéprávné blbečky, to byste už nerozchodil....

7 3
možnosti
Foto

No jestli by neudělal spíš zase něco sám ze sebe. Třeba jako u korunovačních klenotů .... .

6 5
možnosti
Foto

Jsem ráda, že se debat nezúčastní.

Nepotřebuji po stosemdesátésedmé (plus minus 200) slyšet, co už jsem od něj při příležitostech monitorovaných médii slyšela

2 0
možnosti

A co jako s tím chcete dělat, že nebude chodit do diskusí?

Prostě občan zeman se rozhodl, že do diskusí chodit nebude.

Je snad paragraf na to, že by do nich chodit musel?

6 0
možnosti
Foto

Nebude vystupovat v televizních debatách, ale má svůj pravidelný pořad na česko-čínské televizi TV Barrandov. Nepovede předvolební kampaň, ale objíždí regiony. Nebude napadat své protivníky, protože to za něj udělá Ovčáček. A vy byste chtěl od něj nějakou férovost? Tu vidí jen stádo jeho voličů.

14 6
možnosti
Foto

Pane Flaško, nemarněte slova. Každý prezident ve funkci koná tak, aby konal co nejlépe.

Takže, objíždět regiony, dávat rozhovory a podobně je zcela přirozená, ba dokonce nutná součást prezidentské funkce, bez ohledu na to, že se na nebesa vzatý Václav Havel zrovna těmto činnostem moc nevěnoval.

9 5
možnosti