Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je těžký, jednou aparátčik, pořád aparátčik, a těch už tady bylo od února tolik, a i těm poúnorovým už odzvonilo, a ani polistopadový aparátčik nemůže být nekonečnou výjimkou:-)

1 0
možnosti
MS

Zaorálkovy preference nejsou o moc vyšší, než Sobotkovy. Nebýt Tejcovy účasti v "páté koloně" po prezidentských volbách, považoval bych ho za mnohem vhodnějšího kandidáta na předsedu ČSSD.

3 0
možnosti
JP

Bohužel slušnost v politice se nenosí. Agresivní syčák mnoha lidem vyhovuje.

2 0
možnosti
Foto

P69e46t65r 15K74u89d19r83n87a

29. 4. 2017 10:28

Jsem volič ČSSD,a tak jsem pro Sobotku.Žádná změna ve vedení ČSSD neporazí Babiše.

0 3
možnosti
VV

Otazkouu je, zda je teto strane vubec jeste pomoci.

7 0
možnosti

...a zda o to vůbec někdo stojí. Jsou to tak trochu maskovaní komunisti.

4 0
možnosti
JK

J36a55n 52K11r88á32k70o87r19a

28. 4. 2017 18:54

Souhlas a karma.:-)R^ Zaorálek mi přijde z té party jako poslední rozumný, který by ČSSD mohl zachránit.

5 4
možnosti
Foto

I24v57a37n 76M17a35r65e94k

28. 4. 2017 18:36

Karma R^ . . . . . Jinak v současnosti B.Sobotka prokazuje Andrejovi skvělou reklamu, takže preference utěšeně stoupají R^ [>-]

17 0
možnosti
Foto

Jste četla jenom nadpis nebo co?

1 0
možnosti
AM

Otázka je, jesli by Zaorálek o funkci předsedy stál.

Myslím, že ne.

6 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/