Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je škoda jak Sobotka s Chovancem dehonestují sociální demokracii.

1 0
možnosti

Myšlenka, že Sobotka geniální šachovou hrou obehrál Zemana?

Úsměvné.

3 0
možnosti

Inu jářku "přání otcem myšlenky". Chce-li autor v Sobotkovi vidět geniálního šachistu, prosím. Mně to od začátku vychází spíš jako artistické číslo ve smyslu "udělám cokoliv, jen mně nechte u lizu". Pan autor se obává o chápavost "obyčejných lidí" , zda jim dojde, jak je vlastně Sobotka nenahraditelný. Já jsem naopak přesvědčen, že "obyčejní lidé" to ve volbách Sobotkovi a celé ČSSD spočítají a Bohouš a jeho parta půjdou konečně "od válu". ;-D

4 0
možnosti

ano, použití výrazu "obyčejní lidé" smáčí celou autorovu myšlenku v hluboké žumpě...

1 0
možnosti

I já, byť Sobotku jako mnozí další nazývám Sralbotkou, pozitivně kvituji aktuální výsledek jeho pochlapení se. Podařilo se mu rozkrýt politicky i lidsky nechutnou tvář Zemana s Babišem, evidentně v zájmu maximalizace své moci úzce spolupracujících na destrukci i toho zbytku demokracie co ještě v ČR je.

Ale nevěřím tomu, že to byla dopředu promyšlená šachová partie. Spíš výsledek skutků, ke kterým byl Sobotka svým okolím, soupeři i veřejností donucen. Ale i tak díky za ně. Spoustě lidí naivně věřících Zemanovi s Babišem Sobotka otevřel oči. Což je důležitější než to, co sním dál bude.

1 1
možnosti

No já Sobotkovo počínání vnímá zhruba tak, že "zvíře zahnané do kouta je nejnebezpečnější". Dřív by si rozhodně nedovolil ohlásit demisi a pak ji nepodat, ale situace je pro něho už natolik vážná, že dokonce i takový, ehm, přizdihráč jako on pochopil, že nic jiného než hrát vabank mu nezbývá, pokud si chce zachovat svoje šance na vysněný důchod v europarlamentu.

2 0
možnosti

"kličky Bohuslava Sobotky, který se zjevně rozhodl obětovat vlastní kariéru i dobou pověst"

Cože se rozhodl obětovat?

"Panu premiérovi však nemůžu než nepoděkovat."

To ovšem mnohé objasňuje; čeština jenáročná.

0 0
možnosti

Už jen to, že někoho podporuje a chválí Kalousek je pro tu osobu dehonestující, a jasně ukazuje, že se děje nějaký velký svinstvo...To si Sobotka myslí, že mu voliči toto spolknou a ocení, přeci S KALOUSKEM SE NEMLUVÍ !

1 2
možnosti

Platí za A) - šašek. A věřím, že se mu podaří udělat svým konáním z ČSSD marginální stranu.

3 0
možnosti

Bohužel Zeman se může ohánět jasným počtem jeho voličů a to bylo kolem cca 2 milionu, zatímco Sobotka jen stranickou legitimací a praxí která je mimo realitu normálního člověka. Je to jednoduchý,jestli Babiš kradl a neoptimalizoval, proč to neřeší ,,nezávislý soud a orgány činné v trestním řízení..? Proč premier a nejsilnější strana dělá divadýlko a neřeší naší bezpečnost a prosperitu. Nejsem příznivec Babiše ,ale hnusí se mi hony na člověka a navíc na MF rozhodně nic neukradl a dělal nejlepší práci ze všech předchozích ministrů. Bohužel mezi politiky nenajdete příliš dobrých odborníků s jazykovou výbavou ale velmi fobře ovládají retoriku a demagogii.

9 2
možnosti

Člověk žasne jaké hlouposti může autor článku vymyslet, a ještě mu to otisknou:

9 3
možnosti

otisknou v Babišových novinách...

1 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/