Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Rv Vtip je v tom, že když mně předhodíte kteréhokoli přihlášeného do voleb, najdu na něm ledasco. Taky se mně nelíbí Zemanův slovník, ale většinu postojů s ním sdílím.

10 9
možnosti
VK

Tak to se máš čím chlubit. Čínské ne investice, postoj k Rusku, lhaní....

8 5
možnosti
PL

P96e58t24r 95L58a73n58g98e86r

4. 10. 2017 22:17

Vydržte, už jsme skoro v půlce jeho prezidentování 8-o

5 1
možnosti
BL

No tedy, nechci se nijak zvlášť rozepisovat, ale každopádně se velmi mýlíte v tom, že porážkou IS se dosáhne nějakého významného pokroku v boji s terorismem. Snad v dotčené oblasti, ale Evropa to spíš pocítí negativně. Takže v tom, že se dělá málo, v boji proti teroru a ( dělá se to špatně, podle mně..), má tedy Zeman úplnou pravdu.

6 0
možnosti
Foto

Klesnou tak hluboko, jak hluboko ten pokles občané dokážou snášet.

3 2
možnosti
Foto

I21v69a29n 92M88a20r13e19k

4. 10. 2017 21:23

Neopomenul jste něco p.Wiltschi ? Je dost možné , že pokud jste něco vynechal tak byla Vaše snaha marná a prezident ČR.[>-] p.M. Zeman díky tomu obhájí po prezidentských volbách (a to i po druhém kole) suverénně svůj post R^ [>-]

5 12
možnosti
AR

To myslíte s tím Zemanem vážně;-D;-D?

9 0
možnosti
PK

...nešahejte mi prosím na mé oblíbené gumáčky, když oni odejít sranda už tady nebýt..;-D

0 1
možnosti
Foto

Ode mě karma. Razím heslo: v druhém kole prezidentské volby hlas komukoliv jinému, jen ne Zemanovi. Z dosavadních kandidátů je každý 10x lepší než ten člověk, co se na Hradě opevnil dnes.

22 8
možnosti

Ad fotky - zvonka to vyzerá, že lepší je (údajně) opilý prezident než střízlivý prdmiér Nečas.

7 5
možnosti
SB

Stýská se vám po Gottwaldovi a po Havlovi?

To je váš problém. Od roku 2003 již patnáctý rok máme prezidenty na podstatně lepší úrovni, než byli Gottwald a Havel.

15 15
možnosti
Foto

Děl nejchytřejší diskutér tohoto blogu. ;-D

16 3
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/