Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tzv. demokraté, pokud chytí mediální slinu, se často chovají neurvale, lze říci - jako Urválek v porcelánu. Útočí jako smyslů zbavení na legitimníhoi prezidenta a těší se, že jej brzy vystřídá člověk schjválený či delegovaný globálními korporacemi s názory unifikovanými centrální propagandou. Miloš Zeman se do tohoto schematu nehodí proto má být umlčen a zničen. Pokud se jim to nepovede, prasknou. Na přelomu roku uividíme !!

6 17
možnosti
MV

neprasknou, nebojte se, jen budou stejne jako ja kroutit hlavama -svejma

4 0
možnosti
PK

Jste na omylu, Milošek není nebezpečný, neboť říká co si skutečně myslí, daleko nebezpečnější jsou politici, kteří na rozdíl od svého ústního vyjádření činí v jeho protikladu a zejména ve svůj prospěch.

A rozhodně nejsem obhájce MZ ani jeho fanda, ale pověst České republiky byla v zahraničí nepříliš vysoká díky naším politickým apoštolům již velmi a velmi dávno, a že jsem tam dosti často pobýval.

Mimochodem s ani jednim prezidentským kandidátem nebude taková legrace jako s Miloškem, ledaže b\ jste po sezoně přemluvili jardu Jágra;-D

5 13
možnosti
VV

Ano, v osmasedesatym jsme chteli Jana Wericha. Zkuste ted premluvit Josefa Dvoraka. To je jediny komik, ktery se tomu soucasnemu na hrade muze rovnat. A i minulost maji pry podobnou.

6 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/