Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Nejhorší boj, je boj s hlupáky, kteří neví, že jsou hlupáci, právě proto, že jsou hlupáky. Už ve volbách v roce 1946 ukázali svůj rozhled, a pak se nestačili divit.R^

14 0
možnosti
SN

:-).......Škoda klávesnice u kompu. Ale.....pěkně jste se před spaním vydováděl ! Dobrou noc! RvRvRv

5 10
možnosti
JM

J76i42ř25í 80M40í75k55a

18. 1. 2018 17:41

"Skutečným posláním Klubu je přitom podporovat porozumění globálním výzvám, kterým čelí lidstvo a navrhovat řešení prostřednictvím vědecké analýzy, komunnikace a jejich prosazování. Římský klub vede výzkum a pořádá debaty, konference, přednášky, setkání na vysoké úrovni a podobné události."

To jsou hezká marketingová slova. Krásně obecné. Ale že mezi to patří prosazování zvýšení úmrtnosti jste nezmínil. To už zní pak jinak a přijde mi logické, že lidem napojení na takovou organizaci přijde podstatné. Ono to v těch hezkých pozitivistických obecných frázích tam nic negativního samozřejmě nevyzní.

Jinak nemyslím, že by Drahoš měl nějaké cíle řídit svět. Spíš to vypadá, že je ale ve vleku jejich ideologie. Diskuzní kluby tu nejsou od toho, aby řídily svět, ale vytvářejí narativ, který pak nějaký politik též unesený touto vznešenou ideologií může prosazovat. Nám jeho členství hlavně vypovídá něco o jeho postojích. A komu přijde bezcitné říct, že je potřeba zvýšit úmrtnost, samozřejmě kope a dělá vlny, snaží se na to upozornit. Drahoš možná nemusí s takovými texty jeho kolegů souhlasit, ale měl by se k nim vyjádřit, a případně se od nich distancovat.

2 9
možnosti
Foto

1) Co se ještě musí stát, aby lidé začali věřit bludům o zednářích a iluminátech? Lidé u nás přestali věřit v Boha, tak začali věřit naprostým prákovinám?

2) Podívejte se na uvedeneou fotografii ze zakládání Římského klubu

3) Profesor Drahoš není členem klubu, byl a pár sezení se zúčastnil, toť vše

8 1
možnosti
OS

Ode mě palec nahoru. Budu volit pana profesora Drahoše. Howg domluvil jsem.

15 2
možnosti
Foto

Já už na ty kýbly špíny házím bobek. Je mi jasný, že to muselo přijít, přišlo to, tak ať řvou. Volím Drahoše i kdybych se dozvěděl, že v mládí obcoval s ovcí na okresním výboru KSČ a zpíval při tom internacionálu. A Vám samozřejmě karma za perfektní práci R^.

26 6
možnosti
JM

J38i68ř95í 53M64í34k94a

18. 1. 2018 17:42

Tak souložit se zvířaty je určitě reprezentativnější vizitka než alkoholismus R^:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/