Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co s těmi ignoranty, kteří odmítají pravdu? A pravdě se ještě vysmívají? :-)

1 0
možnosti
RK

R53u24d93o13l23f 21K13o68n40c

25. 5. 2018 15:23

Zamestnaním a cieľom veľkej väčšiny žurnalistov je ničiť pravdu, otvorene klamať, prekrúcať, ohovárať, zaliečať sa mamonu a za svoj denný chlieb zapredávať svoju vlasť a svoju rasu. Vy to viete a ja to viem, tak potom čo je to za hlúposť, pripíjať si na nezávislú tlač? My sme nástroje a vazali boháčov v pozadí. My sme ich pajáci, ktorých oni dirigujú a my tancujeme ako ich bábky na špagátoch. Náš talent, naše schopnosti a naše životy sú kompletne majetkom iných. My sme intelektuálne prostitútky.

Tak ako aj RTVS je to pre mňa verejne nesvojprávna instiuce.

1 6
možnosti
PB

P85e24t66r 82B44u82r45i94a83n

25. 5. 2018 18:03

Tohle si nechte vytisknout na transparent do 1.máje. To by se mohlo časem uchytit.

6 0
možnosti
PS

ČT nelže ona jen tendenční. Například na ČT jsem se dozvěděl že uprchlíci budou Němcům vydělávat na důchody.

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/84048/soucasne-nemecko-600-000-imigrantu-na-davkach.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

https://roklen24.cz/a/irszB/jak-zvysit-svetove-hdp-poslete-chude-africany-do-evropy

Též volební studio k volbě Amerického prezidenta bylo laděno jedním směrem.

https://zpravy.idnes.cz/ceska-televize-volby-usa-clintonova-trump-rada-pro-vysilani-pr4-/domaci.aspx?c=A170112_164416_domaci_ane

ČT a ČR zvýhodňovali TOP09:

https://zpravy.idnes.cz/ceska-televize-zvyhodnila-top-09-analyza-rada-pro-rozhlasove-a-televizni-vysilani-centrum-pro-med-i3f-/domaci.aspx?c=A171220_151222_domaci_fer

A jeden citát nakonec:

Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků, nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení. Česká televize se na to nesmí dívat tak, jako kdyby byla součástí současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie"

Michal Jankovec, člen rady ČT

12 8
možnosti
RC

ad duchody - vzdyt to uz je realita ted! Nebo snad nejsou miliony imigrantu, co vydelavaji na duchody? A to, ze ti soucasni jeste nepracuji, neznamena, ze nebudou az se nauci jazyk, atd.

To s tim zvyhodnovanim TOP09 je manipulace a pokud jste clen rady CT, pak o tom musite vedet. Zprava, ze ktere to vychazi byla odmitnuta jako neprofesionalni.

5 9
možnosti
DH

D64a76v20i43d 60H74o44l60e42c

25. 5. 2018 14:26

Příkladů by se našlo dost.Bombardování Sýrie,místo toho záběry z útoku ukrajinské armády na Donbas staré 3 roky,nezveřejňování pravdy o zónách v severských zemí a panoptikum teplého Vaška,to je otřes.atd.

9 1
možnosti
VM

Položmě tedy otázku takto. Říká ČT vždy pravdu a nikdy nepřekrucuje fakta, nikdy žádné informace zezamlčuje a necenzuruje? Skutečně nikdy?

8 0
možnosti
RC

1) nikdy nelze zverejnit vsechny informace... na to neni prostor

2) to, ze nektere informace v mediu nejsou muze byt dano tim, ze nebyly povazovany za dostatecne dulezite, aby nedostaly prednost informace jine. Ale tomu se opravdu neda rikat cenzura. Cenzura je UMYSLNE zamlcovani informaci. Mate poznate, ze by o necem neinformovali UMYSLNE?

4 4
možnosti
RC

Husty.... A bohuzel s Vami musim souhlasit.

2 1
možnosti
JD

J29a29n 52D24r72o85b44n29i69k

25. 5. 2018 13:58

Být "tupá ovce" znamená bezhlavě jít se stádem - přijímat názory a rozhodnutí stáda (vůdce stáda - berana). Kam jít, co říkat, co je správné a co ne. Sám přemýšlet je přeci tak namáhavé a složité. Je lepší přijímat názor ostatních.

Všichni říkají, tak to říkám i já. Jdu se stádem, za vůdcem stáda.

To že ČT manipuluje ale není vlastní názor paní Miličkové (jak se mylně domnívá), ale názor ostatních, názor vůdce stáda ovcí. A paní Miličková tento názor (bez složitého a namáhavého přemyšlení) pouze přebírá (papouškuje).

A jsme na okraji dalšího "průseru", jako již mnohokrát v minulosti - za všechno můžou židi, jak to říká vůdce a všichni ostatní nebo za vše můžou "kulaci", jak to říká soudruh Stalin a všichni ostatní.

2 0
možnosti
Foto

Ano,ČT nám lže.Zrovna nedávno se nám v nějakém pořadu pokoušela namluvit,že rakovinu nelze vykadit a velmi brutálně pošpinila nositele této alternativní pravdy.My co čteme alternativní weby,víme své....;-D

10 0
možnosti
JZ

No samozrejme, vyberte si jednu argumentacne neschopnou diskuterku na facebooku a hodte s ni do jednoho pytle vsechny kritiky CT.

Propaganda jako kdyz tiskne, Davide Wiltschi.

Mimochodem blog Tomase Vyorala, kde je jeden priklad manipulace az vylozene lzi ze strany CT uveden, je cca dva dny stary a nejakou dobu uz visi na hlavni strance iDNES mezi top blogy podle karmy.

9 7
možnosti
Foto

Jestli myslíte ten o Marakéšské deklaraci, tak to je opravdu moc pěkný příklad! Pěkný příklad toho, jak pan Vyoral buď manipuluje, anebo není schopný pochopit psaný text. Ten jeho blog je vylhaná manipulaci, stejně jako jimi zaplavují net další média, kde se pan Vyoral angažuje. Takoví diskutěři jste všichni, nemáte argumenty, jen dojmy a pocity.

6 7
možnosti
JS

CT nemusi vyslovene lhat. Nellepsi zpusob cenzury je o vecech, ktere se nehodi proste neinformovat.

19 1
možnosti
SM

To nepochybně máte pravdu. Problém je v tom, že jsem se třeba setkal s výtkou, že ČT neinformovala o výročí počátku protektorátu (tedy kolem 15. března), protože leze do zadku Německu a Merkelové atd. Těch pořadů bylo několik, ale onen diskutér je neviděl (možná proto, že se na ČT ani nedívá), a proto pořady nebyly. Je to opravdu zničující logika.

7 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/