Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Pane Wiltschi,

další lež v ČT uvedl generál Šedivý, že povstalci na Donbase bránili přístupu na místo tragedie MH17. Přitom pravdou je pravý opak. Již ve čtvrtek 17. červencev den nehody vysílá ČT prohlášení představitele Doněcka, že vyhlašují příměří a žadají přijezd mezinárodních vyšetřovatelů. Další den v pátek jsou na místě nehody pozorovatelé OBSE a novináři včetně štábu ČT, od třetího dne jsou tam experti z Malajsie která se dohodla s povstalci

A co Kyjev? Ten v pátek ráno zahájí ofensivu ve směru dopadu trosek a holanskou vyšeřovací komisi drží v Kyjevě až do 3 srpna kdy na opakovanou žadost generálního tajemníka OSN na jeden den vyhlásí příměří a rxpertům z Kyjeva dovolí odjet na místo pouze na pár hodin

5 12
možnosti
Foto

Takže ČT dle Vás lže tím, že odvysílala prohlášení člena Donbasu;-DVy očividně nechápete rozdíl mezi lhaním ČT, které nikdo neprokázal a mezi tím, že občas v ČT lžou lidé, kteří tam diskutují to ale platí u všech TV.

Takový Okamura když vystoupí tak nejméně 3 z 10 jeho tvrzení jsou lži a podobně je na tom Zeman i Babiš a někteří další-to, že politici ve vysílání lžou není dokldem lhaní TV.

Pokud byste hledal TV,která lže tak to jsou ty kde lži tvrdí moderátoři-první by byla TV Barandov, pak Prima-ČT by z toho u nás vyšla jednoznačně nejlépe.

13 3
možnosti

ČT lže jako když RP tiskne.

6 5
možnosti
BV

Pane Polický,

1) uvádím lživý výrok hosta, který si vybrala ČT jako experta. Ten výběr jednostranně zaměřených hostů, kteří potvrzují manipulativní sdělení %CT je systematický. Např. Už dopředu je jasné jaký názor bude prezentovavat Romancev i Šedivý

2) je jen váš problém, že jste nepochopil, že dále uvádím důkazy proč je výrok generála nepravdivý

2 3
možnosti
BV

Pane Wiltschi,

domáháte se dokázání lží v ČT,

Takže lži uvedené dnes v ČT

1) Informace o žalobě na Prahu kvůli Slovanské epopeji, kterou podal, jak opakovaně uvádí ČT, "VNUK" Alfonse Muchy. Jaká je skutečnost?

Nynější John Mucha, původním jménem JOHN OMOND se po smrti Jiřího Muhy syna Alfonse začal vydát za pokrevního vnuka slavného malíře, je ve skutečnosti nemanželským synem manželky Jiřího, který není jeho otcem. Vztahy mezi Jiřím Muchou a Johnem Omondem nebyly dobré - John nikdy nebyl Jiřím za vlastního ani nebyl adaptován. Takže nemůže být vnukem Alfonse Muchy, tím méně pokrevním. John Omond se po smrti Jiřího začal nazývat John Omond Mucha - nyní jen John Mucha - pokrevní vnuk . Tedy podvodník jako vyšitý, který se se svou matkou zmocnil práv na dílo Alfonse Muchy a dlouhé léta je upíral skutečné jediné pokrevní vnučce a nemanželské dceři Jiřího, který ji za vlastní písemně uznal. Ta musela dokonce dokázat své pokrevní příbuzenství testem DNA. Jeho dětii manželka se stále jmenují OMOND.

O Epopeji ČT šíří další zjevné nepravdy - zejména že existuje smlouva o dílo podepsaná Muchou a americkým průmyslníkem Cranem, na jejímž základě Mucha Epopej jako dobře placenou zakázku namaloval a předal jí do vlastnictví Prahy, která musela Craneovi to převzetí do vlastnictví písemně potvrdit, aby Mucha dostal zaplaceno. Tedy dárce je Crane ne Mucha, žádná závět, žádný právní závazek Prahy na pavilon a hlavně žáddný nárok Johna OMONDA. Ten zkouší dostat do vlastnictví dojnou krávu, když vypršela autorská práva po Alfonsovi.

7 2
možnosti
BV

.......zejména, že zamlčuje snadno dostupnou smlouvu o dílo......

1 1
možnosti
JH

J15i61ř50í 20H46o43r14á78k

24. 5. 2018 23:09

To je tak ČT roku 87-88, lži, zamlčování, manipulace. My starší si to umíme přebrat, ale co ti mladší nezkušení, kteří nedostali lekce od rodičů?

4 1
možnosti

No, ona nám ale opravdu lže. Pod termínem "lže" je třeba shrnout manipulace, zamlčování, slovní ekvilibristiku, zdůrazňování určitých témat, formulací, upřednostňování "spolehlivých" hostů, kteří mohout přímo lhát aniž stín padne na samotného redaktora/moderátora. Těch způsobů křivení reality je hodně a ti, kdo tvrdí, že ČT lže, to prostě vycítí a zase jako kdysi hledají pravdu mezi řádky. ČT realitu křiví tak, aby ji jako nepokřivenou viděla část adresátů - ti, kdo jsou na stejné vlně, strany, osobnosti, média zastávající daný pohled na svět a věci kolem nás. Řekl bych, že je to řízená menšina, což vyvozuji z toho, že ČT mluví totožným jazykem jako určitá světová média, politici, aktivisté, vlivné osoby. Jenomže ČT se nemá přiklánět nikam. Je veřejnoprávní, řídí se zákonem a měla by zcela přirozeně být maximálně informující a vyvážená. Jestli si myslíte, že je vyvážená, jste šťastný muž.

8 15
možnosti

Což znamená, že vy jste nešťastník:-)

5 3
možnosti
VV

Take jsem si toho vsiml. Nejlepsi jsou ti, a neni jich zde malo, co tvrdi ze se na televizi nedivaji a jak ta CT lze. Jmenovat je nebudu, ale doufam ze se chyti za nos.

Ja se pravidelne v podvecer divam na zpravy Nemecke, Ceske a Rakouske. Nekdy k tomu pridam i Svycarske. Podle tech nejmenovanych ovsem vsechny tyto televizni stanice lzou.

Na ty podle nich zrejme pravdive, ruske ovsem nemam zaludek.

18 1
možnosti
EB

A v tom bude právě asi ten problém ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/