Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Nekoncepčnost je velký problém ANO, ale podobně i dalších parlament. stran. To se dá řešit jen navozením celk. smířlivosti ve společnosti, kdy vláda a opozice potlačí své předvolební choutky (uplatit své skupiny voličů za každou cenu) a na základě analýz nestranic. odborníků se vytipují oblasti, které by mohly držet národ. hospodářství plus klíčové oblasti pro veřejnost (mj. policie, zdravotnictví - což nevylučuje např. ani reformu zbytečností ve zdravotnictví), a osekat to, na čem se sice živí jedinci (firmy) pro osobní zisk, ale nepřináší to celk. veřejné blaho (např. nehygienické hospody s koncentrací štamgastů z mezinárod. podsvětí). Koncepce ozdravování ekonomiky se může odvíjet od rozumnějších západ. států s tím, že my bychom to museli pojmout úsporněji.

0 3
možnosti
RK

Zajímavé, že se v této diskusi tradiční obhájci Burešovin vůbec nevyskytují;-)

17 0
možnosti
MB

Politiku neodsuzuji, chápu ji jako "Diplomacii - umění možného". Úsilí má společnost někam vést - určitě tam budou prvky "Vlastního lízu výhod". Podobně pak i přehmaty, přebrepty - Vše řeší omluva. Každopádně čas sám předloží své účty . To ne dovedlo k poznání, že jsme vedeni šílenci, ten hradní si léčí ego a ten strakovkovitý, zase investice a nechuť se ocitnout v base ...

Sděluji, že AB v čele nemá co pohledávat - nemá Lustrační osvědčení. Tak je duch 1989 zcela popřen. Podobně jsem žasl, kdy R. Prymula - bez prověrek, (tedy nedůvěryhodný), se stane ministrem. Aby nebylo komedie málo, dostane i nejvyšší státní vyznamenání - Lva. Následně vyplyne, že jde o podvodníka ! Za zády svého ministra Vojtěcha - Zneužije hlavičkový papír a soukromě lobuje za zájmy privátní firmy. K mému ještě většímu úžasu - Se stane osobním poradcem premiéra. Měsíční odměnu , 80.000 Kč mu Andrej nevyplácí ze svého - To platíme my. Bezlustrační - zaměstná a vyplácí nedůvěryhodného ... !?

Když to celé shrnu, zjišťuji, že jsem byl blbě vychován. Rodič pravil - "Méně mluv = Více pracuj". Dnes, je to přesně naopak ! A dokonce = MLUV COKOLIV ! Je to sranda - Asi bude rarita, kdy premiér ČR v base - Předá panu Prymulovi v káznici řád Bílého Lva ! Miloš udělal chybu - Měl vytvořit řád - Bílého koně ! To co se děje - je ještě politika ? Nebo čelní představitelé vlastních zájmů, převlečení za politiky si s námi a ČR hrají ? ... :-)

13 2
možnosti
TB

A jako proč by měl premiér předávat Prymulovi řád bílého lva? 8-o

2 1
možnosti
PB

P65e92t46r 86B38u70r25i92a85n

24. 11. 2020 1:45

R^

Naprosto otřesné jednání, chování a egoismus.

12 2
možnosti
JL

Co je v době konjunktury demagogie, to je v době krize - optimální řešení. Odčarovaný kouzelník.;-DR^

9 0
možnosti
HH

Koblihám je tohle jedno... bohužel...je nezajímá co bude a až bude zle tak se to svede na Kalouska..

14 2
možnosti
Foto

Kobliha Kalouska nespálí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/