Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak, sponzory mají všechny strany a protislužbičky za ně taky.

2 2
možnosti

Jeste, ze se M. Zemanovi nedostava potrebne davky 'spolecenske noblesy'. Pak by se muselo nalevat uz jen 'ciste vino'.

0 6
možnosti

J60a76r68a 30R53a91n38k

15. 10. 2017 7:57

O jake noblese pan Dvoracek pise?

Hazeni vajec a ja se Vas nebojim? Milosova nadeherna anglictina, kdy si pletl hnis s kotetem? Proc se na stara kolena snazi a vubec nemusel znehodnocovat Hovory z Lan, mohl proste mlcet, ale musela se zavdecit ruskym loutkarum a nechal je tahat za provazky, chudak stary pan, zapise se do kroniky naroda, tak jako ti pred 1989....mozna jeste hure, nici demokracii, chce CR pritahnout k novemu Svazu ruskych republik.Rv

0 0
možnosti

Bohudík, ta ostuda na hradě brzy skončí.

10 1
možnosti
Foto

Mysleti znamená nic nevěděti.

3 8
možnosti

Kdyz nekdo neco nevidi nebo nechape jeste neznamena, ze to neexistuje. Pak tezko pochopit PODSTATU prirovnani p. Ovcacka. Autoruv clanek odhalil nektere dalsi, ktere uvadenim k PODSTATE podruznych veci predvadi svuj totozny vnitrni stav.

1 4
možnosti

Hlavně přestaňte používat slovo MY. Vy sám si choďte s hlavou sklopenou studem a uplakanýma očima třeba celý den.

2 10
možnosti
Foto

To "MY" znamená slušné lidi. Váš problém, že se vás to netýká :-/

9 2
možnosti
Foto

Já s Ovčáčkem souhlasím opravdu jen málokdy, ale srovnání EU s Třetí (nebo Čtvrtou, to je jedno) říší, je trefné.

2 18
možnosti
Foto

Hm. EU u nás zavádí stanné právo, popravuje za poslech nepřátelského rozhlasu (pardon, čtení nesprávných webů), posílá do koncentráku za schvalování kritiky EU, zavírá vysoké školy.....

10 0
možnosti

Možná se někdy zviditelníte tak, že Vám začnou z toho sypat penízky, o nic jiného přeci nejde!

0 7
možnosti
Foto

Kdysi se nesnášelo srovnání EU s RVHP. Ale, když pomineme politickou stránku věci: komunismus/socialismus, tak RVHP nediktovala státům skoro nic.

Tedy, samozřejmě, měla usnesení, ale z těch si každý dělal legraci a sankce nebyly žádné.

Takže asi proto pan Ovčáček nepoužil srovnání s RVHP:

7 14
možnosti

Samozřejmě jen estébácká lež, V ekonomické praxi RVHP, kterou prakticky řídil jenom rusák, se vyskytovaly až naprosto absurdní případy. V roce 1956 byl např. podepsán kontrakt mezi ČSSR s Jemenem na dodávku zbraní za 87 mil. zahrnující akční 15 ks tanků T-34/85 a 50 ks samohybných děl SD-100, ale ČSSR mělo dostat jen 30% této ceny a i ta měla být splacena za 10 let s jednoprocentním úrokem. Tento "výhodný" obchod byl přidělen ze strany SSSR a čs. vedení ho prostě muselo splnit i když samo si bylo vědomo ekonomické absurdnosti obchodu, resp. spíše daru. Kromě toho sovětská strana požadovala v rámci kontraktu i poskytnutí široké technické podpory ve formě dodávek opravárenských kapacit, vyslání čs. instruktorů pro výcvik a i dodání výrobní linky na výrobu ručních zbraní, této tehdy spřátelené zemi. Takových a ještě mnohem horších a větších absurdit byly tisíce ...

6 1
možnosti

Někomu se líbí prezident, který trávil svou dovolenou v královské rezidenci ve Španělsku, kam se nedostali ani paparacci a snaží se shazovat prezidenta, který strávil svou dovolenou ve své části domku na Vysočině a spokojil se s vyjíždkami na svém gumovém člunu na rybníku, stejně jak to dělal i před svým zvolením a kde si ho klidně může vyfotografovat každý kolemjdoucí

Jíný to může vnímat opačně.

Jaký způsob trávení dovolené je bližší českým voličům se nakonec projeví u voleb.

14 5
možnosti
Foto

Tak prezidentova dovolená ve člunu je to poslední, co mi trhá žíly ;-)

8 3
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/