Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH
AR

Pro prof. Drahoše být poražen o 152 tisíce hlasů vůbec není katastrofa. No a teď nastane doba kdy voliči Zemana budou moci hodnotit jeho nové činy a uvidíme výsledky!!

7 2
možnosti
DP

Tak ona to je polovina ze 152. Pokud vezmem nerozhodnute volice, stacila by polovina z nich a je toi razem obracene. Takze muzem na to nahlizet, ze to je jjen cca 80 tisic.

6 2
možnosti
LB

Takže podle ctihodného prezidenta České republiky Miloše Zemana 2 701 206 občanů České republiky v životě nic nedokázalo. !!

19 10
možnosti
DP

Tak na něj nemáme - být 1. alkoholikem v zemi, to skutečně hned tak někdo nedokáže.

5 9
možnosti
TH

Nějak jsem si nevšim, že by Drahoš byl slušný člověk a že by se choval slušně. To, že někdo nepoužívá sprostá slova neznamená, že je slušný člověk

40 16
možnosti
JN

On pan Drahoš je slušný člověk. Nemá charisma, ale slušnost se mu upřít nedá, i když byl označen z pedofila.

3 1
možnosti
RJ

R68a93d20e32k 69J91a69r34o81š

28. 1. 2018 21:39

Prof. Drahoš byl příliš slabý trumf Pražské kavárny. Na Emana to nestačilo...

To se měl raději "obětovat" Zdeněk Svěrák, Tomáš Halík, Petr Pithart či nějaká jiná známá osobnost, která má charisma a obecné povědomí...

3 5
možnosti

A proč tedy komunisti rozesílali tolik mailů dehonestujících Jiřího Drahoše? :-)

8 4
možnosti

Tak nic jineho jsme od starika nemohli cekat. Vypalil rybnik naprosto vsem a uz se nemusi na nikoho ohlizet. Myslim, ze se teprve rozehriva na provozni teplotu, zvlaste pote ctvrtecni hre na statnika. Jestli budete kazdy jeho kec takhle resit, bude to na dva clanky do tydne.

11 4
možnosti
Foto

Takže zedník, jenž precizně postaví dům je méně než herec, ten, kdo vám opraví auto je méně než ten, kdo se živí kopáním do balónu či chytáním puku. Pokud bych měl zaujmout stanovisko k tomu, kdo je pro společnost důležitější, čí vytvořené hodnoty jsou více třeba, Vámi zmiňované elity by asi neuspěly.

46 10
možnosti
Foto

Já ale nic takového netvrdím a ani si to nemyslím. Pouze se vymezuji proti tvrzení, že Zemanovi odpůrci jsou lidé, kteří v životě nic nedokázali, ačkoli je tomu mnohdy naopak, poněvadž jsme mohli vidět lidi vesměs úspěšné a pro své úspěchy veřejně známé. :-)

10 2
možnosti
EK

Buďte rádi, že lid obecný holduje spíš četbě Blesku, než pořadům jako bylo sobotní udílení Cen české filmové kritiky na artu. Pohled na strašlivou Sašu Uhlovou by mohl způsobit, že v příštích volbách nebude zvolen žádný kandidát, kterého bude podporovat národní umělecká fronta, i kdyby to byl sám Svatý Václav, co dorazil v čele Blanických rytířů do Prahy.

10 3
možnosti
Foto

Jo, kdyby se lidé namísto četby Blesku a sledování stupidních pořadů raději věnovali četbě učených knih ...

5 0
možnosti
VV

Hornici drtive a zaslouzene vyhrali o priblizne 3% nad pracujici inteligenci.

Tak to ma byt.

2 6
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/